Fast Forward (FFWD) heeft twee nieuwe wielen gepresenteerd: een set dichte carbon wielen voor het tijdrijden en een set aluminium wielen met lage velgen. Het is de eerste keer dat FFWD een wiel op de markt brengt dat volledig van alluminium is gemaakt.

De FFWD Disc FCC is bestemd voor draadbanden. De wielset voor het tijdrijden weegt volgens de fabrikant 1345 gram. Dat is zo’n 100 gram minder dan de vorige set tijdritwielen voor draadbranden. De oude set heeft een  alluminium remrand. Deze rand is op de nieuwe versie weggelaten. FFWD zegt het remoppervlak met een speciale techniek te hebben bewerkt, waardoor het remgedrag nagenoeg identiek zou zijn als het remgedrag van alluminium remranden of wielen. De FFWD Disc FCC heeft een verkoopadviesprijs van €1499.

De FFWD F2A wielset van alluminium weegt volgens de fabrikant 1470 gram. De set is opgebouwd op DTSwiss 240S naven. Het voorwiel heeft 18 spaken, het achterwiel heeft er 24. Er zitten DT Comp spaken aan de kant van het versnellingsapparaat en DT Aerolight spaken aan de andere kant.  De wielset heeft een adviesprijs van  €699.