Een dagje leven als een wielerprof. Dat kan op 27 en 28 april. Wielrenster Annemiek van Vleuten begeleidt dan een groep wielrenners om te laten zien hoe een prof leeft, eet en traint.
In de Drentse trainingsstage zitten onder meer twee trainingen, een diner, een overnachting en een sportontbijt. ”We doen onder meer een duurtraining van ongeveer 85 km door het schitterende Drenthe, waarbij ik verschillende trainingsvormen laat zien”, legt Van Vleuten uit. Omloop der Kempen 2013 women”Ook  rijden we over de keistroken die ook in het parcours van de Ronde van Drenthe zijn opgenomen”. Van Vleuten is voormalig Nederlands kampioene op de weg. Ook won zij de Ronde van Vlaanderen.
Volgens de profwielrenster is het trainingsweekend geschikt voor wielrenners van verschillende niveau’s. ”Je hoeft zeker niet hard te kunnen fietsen, maar we verwachten wel dat je zonder problemen 80-90 km. in een groep kunt fietsen”. Het trainingsweekend kost  € 195,00 op basis van een  tweepersoons kamer in hotel Wesseling in Dwingelo.