Woensdag 12 november wordt er opnieuw een editie van het Brabants Wielercafé georganiseerd. Te gast zijn onder meer Danny Nelissen, Frank Heinen, Tim Kerkhof en Pierre Pellenaars. De kaartverkoop voor dit evenement in cultuurpodium de Groene Engel in Oss  start op 3 oktober.
Danny Nelissen, neef van oom Jean, werd wereldkampioen op de weg bij de amateurs in 1995 in Columbia. Een jaar later werd hij Sportman van het Jaar. Hij droeg de bolletjestrui in de Tour en is nu vooral bekend als wieleranalist bij o.a. Tour du Jour.  Frank Heinen is schrijver. Hij won in 2009 de Hard Gras Prijs voor zijn sportverhalen.  In zijn boek Uit Koers beschrijft hij de mannen voor wie de tijd na de koers de zwaarste beproeving lijkt.

Tim Kerkhof uit Nistelrode, werd dit jaar Nederlands kampioen bij de beloften. Het jonge talent fietst volgend jaar bij de nieuwe profploeg van Roompot Orange Cycling. Pierre Pellenaars is oud-renner en  zoon van Kees Pellenaars, ploegleider van een groot aantal Nederlandse equipes in de Tour de France.

Kaarten voor het Brabants Wielercafé kosten  € 8,-.