Canyon, Cannondale, Shimano, Castelli en Tacx zijn de winnaars van de Bike Motions Awards. Producten van deze firma’s kregen in diverse categorieën de meeste stemmen van beursbezoekers.

De bezoekers van Bike MOTION Benelux konden na de beurs in oktober hun stem uitbrengen op door een jury genomineerde producten uit zeven categorieën; racefietsen, mountainbikes, sportieve e-bikes, kleding, fietsonderdelen, accessoires en sportvoeding & training. XTR Di2 van Shimano  won in de categorie fietsonderdelen, de Canyon Aeroad CF SLX werd uitgeroepen tot beste racefiets, de Cannondale  F-Si won in de categorie mountainbikes. De Castelli Alpha Jacket Winterjas werd bekroond met de Bike Motions Award in de categorie fietskleding en Tacx kreeg de prijs voor de Smart trainers in de categorie voeding en training.

Er is ook een Bike Motion Award voor beste accessoire. Deze prijs is toegekend aan Safe ID Bike Tags. Via een op de fiets geplakte sticker met een QR code, kunnen hulpverlevers makkelijk aan belangrijke informatie komen. Handig na bijvoorbeeld een ongeval.

De winnaars: