De wielrenners van Team Lotto-Jumbo zijn in Rosmalen gepresenteerd aan de pers. Sep Vanmarcke is kopman tijdens de voorjaarsklassiekers. Robert Gesink, Wilco Kelderman en Laurens ten Dam gaan voor het klassement in de Tour de France.
Robert Gesink start het seizoen in de Ronde van de Algarve. Daarna volgen in aanloop naar de klassiekers de Tirreno-Adriatico en de Ronde van het Baskenland. ”De Amstel Gold Race, Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik zijn mijn eerste grote doelen”’, zegt de man uit de Achterhoek. ”Vervolgens verleg ik mijn focus richting de Tour de France. Ter voorbereiding ga ik op hoogtestage en rijd ik de Ronde van Zwitserland.”
 
Laurens ten Dam kijkt al vooruit naar de Tour of California en de Ronde van Catalonië. ”Dat zijm mooie wedstrijden en als wij daar rijden, wil ik vanzelfsprekend het beste uit mezelf halen en voor het hoogst haalbare gaan. Ik ben echter wel weer een jaartje ouder en wordt iets ‘roestiger’, opstarten aan het begin van het seizoen gaat moeizamer. De Tour de France is het hoofddoel. De laatste jaren heb ik elke keer vooruitgang geboekt en daar ga ik ook dit jaar voor. Al ben ik ook realistisch, het kan natuurlijk dat de vooruitgang op je 34e een keer ophoudt.”
Wilco Kelderman hoopt te vlammen in de Tour de France die in Utrecht start. “Ik wil dit seizoen weer een stap zetten, bijvoorbeeld door dit jaar een mooie koers te winnen. Natuurlijk ga ik ervoor om in de Tour de France een goed klassement te rijden. In Utrecht wil ik een sterke tijdrit afleveren. Verder streef ik er vooral naar over het gehele seizoen constant te zijn met top tien-noteringen in de kleinere rondes.”