Er is geen ontkomen aan, Black Friday. In het buitenland zijn ze er al weken over bezig, in Nederland neemt het ook grote vormen aan. Ook op wielergebied vallen er flinke kortingen te scoren als je een beetje scherp bent. Om je te helpen, hieronder een lijstje met de beste aanbiedingen. Waarbij sommigen pas vanaf morgen de 23e te verzilveren zijn. Kun je vast klaar gaan zitten!

Wahoo

Op zoek naar een slimme fietstrainer? Wahoo geeft speciaal voor Black Friday hun Kickr Snap wheel-on smarttrainer een leuke korting. In plaats van voor 549 euro kun je die kopen voor 449 euro! De meeste grote wielerwinkels gaan er aan mee doen, Futurumshop maakt er zelfs 399 euro van!

Futurumshop

Bij Futurumshop zijn diverse artikelen in de aanbieding. Bijvoorbeeld een setje winterhandschoenen van GripGrab van 80 voor 50 euro. Of een Garmin 820 voor net geen 280 euro. Op de hele Castelli collectie krijg je 20% korting. Een overzicht met alle aanbiedingen bij Futurumshop vind je hier.

La Machine

La Machine maakt toffe casual kleding met een link naar je favoriete sport. Ze geven op Black Friday 20% korting op de gehele collectie, dus ook op ons eigen It’s in the stars t-shirt én op de sweater! Er is geen kortingscode nodig, de prijzen worden op vrijdag 23 november automatisch aangepast!

Abonnement Fiets of Procycling

Natuurlijk doet Fiets ook mee aan Black Friday. We geven je meer dan 50% korting op een abonnement op Fiets magazine of Procycling. Dat betekent 12x Fiets + 2 specials voor maar €42,50. Of 6x Procycling voor maar € 20,00, dat is een jaarabonnement met maar liefst 53% korting!

Rapha

Tot 40% korting op een hoop artikelen uit de nieuwe collectie van Rapha. Geldig van 22 t/m 26 november.

Mavic

Het Franse Mavic geeft op Black Friday 10% korting op de nieuwe collectie. Da’s niet veel. Maar op de oude collectie geven ze 60% korting, dat kan de moeite waard zijn als je nog op zoek bent naar een mooi wielsetje, een nieuwe helm of een paar lichte schoenen. Let op, alleen op de 23e!

Muc-Off

De schoonmaakartikelen van Muc-Off kopen met 40% korting? Het kan op Black Friday. Gewoon via hun eigen shop, gebruik bij het afrekeken de code: ‘BLACK FRIDAY’

Assos

Ook Assos doet lekker mee aan Black Friday. Tot en met 26 november krijg je met de code EXTRA20, 20% extra korting op toch al afgeprijsde artikelen. Een Skinfoil ondershirt met lange mouwen dat normaal 90 euro kost, krijg je nu bijvoorbeeld voor 36 euro. Kijk, dat scheelt. Vanaf 50chf gratis verzonden bovendien.

Decathlon

Bij Decathlon zeggen ze dat ze niet aan Black Friday doen. Iedere vrijdag hebben we goede aanbiedingen is hun motto. Er is op de wielersport overzichtspagina dan ook zat leuks te vinden. We kwamen bijvoorbeeld een Buff tegen voor maar €2,95. Of wat denk je van een reinigingssetje van €6,95? Een warme winterbroek voor €39,95?

Cafe du Cycliste

Ook in Nice doen ze aan ‘Le Vendredi Noir’. Op alle shirts en jacks van Cafe du Cycliste zit 20% korting, broeken krijgen 25% korting en base layers zelfs 30%. Daarnaast zijn er ‘bundels’ met 40% korting. Bijvoorbeeld de combi Daphné + Adèle: Was 350€ | Is nu 210€.

ChainReactionCycles

Deze Engelse webshop heeft veel, heel veel spul in de uitverkoop tijdens de Black Friday acties. Bijvoorbeeld een Garmin Edge 520 voor €184,49! Maar ook heel veel kleding, fietsen, wielsets en accessoires.

Wiggle

Bij de Nederlandse tak van online shop Wiggle is het een paar dagen lang feest. Met kortingen tot 60%! Oakley Jawbreakers voor 117 euro, X-Tool gereedschapskoffers voor 30 euro en nog veel meer mooie aanbiedingen. Ook hun prima eigen DHB fietskleding is flink afgeprijsd.

TrainingsPeaks

Wil je het volgend jaar nu eens serieus aanpakken? TrainingsPeaks levert trainingsprogramma’s met uitgebreide analyse mogelijkheden. Je hebt er een maanabonnement voor nodig. Van Black Friday tot en met Cyber Monday geven ze er 25% korting op. Op trainingpeaks.com/pricing/for-athletes/ wordt je lid, vul cyberdiscount25 in bij het afrekenen voor de korting.


De links in onze artikelen verwijzen soms naar online shops. Bestel je daar iets via Fiets.nl, dan help je ons deze site te blijven maken. Het kost jou niets extra’s.