Scott presenteert voor de Olympische Spelen in Rio speciale edities van hun fietsen en accessoires. Met de kleurige invloeden van Brazilië zijn de designs ontworpen voor alle door Scott gesponsorde atleten die tijdens de Spelen voor hun land uitkomen in fietsgerelateerde sporten.

De wegrenners van Team ORICA-BikeExchange, Orica-AIS and IAM Cycling, de mountainbikers aangevoerd door Nino Schurter, Jenny Rissveds en Irina Kalentieva en toppers op triathlon gebied als Flora Duffy en Sarah True gaan het gevecht om de medailles aan met de Special Editions van Scott.

Unieke patronen en kleurschema’s

“Toen we het project starten, deden we veel research naar de kleuren, patronen en symbolen die in de Braziliaanse cultuur voorkomen,” aldus Michael Pinto, de designer achter de Rio Special Editions. “Tijdens mijn vakantie in Brazilië kwam ik dit unieke patroon tegen in de straten van Rio. Voor mij de perfecte link naar de kleurrijke cultuur van de Brazilianen”.  Pinto heeft vervolgens het patroon geïntegreerd in de Racing Concept kleuren van Scott, zwart en geel. Zo ontstond een bijzondere collectie schoenen, helmen en fietsen…..aardig gelukt denken we.

 

Limited Edition beschikbaar!
De #seRIOusgames edition is opgedragen aan de deelnemers, maar  SCOTT Sports heeft ook een gelimiteerde oplage (50 stuks) van het Foil wegframe beschikbaar voor ‘gewone’ consumenten. Die zijn beschikbaar vanaf september. Check de beschikbaarheid bij je Scott-dealer.

Meer info over Scott’s #seRIOusgames: scott-sports.com/page/serious-games