Van 21 tot en met 24 oktober is het weer tijd voor de Bike Motion. In de Jaarbeurs van Utrecht vind je die dagen alles op het gebied van de wielersport. Jij kunt er gratis bij zijn, want Fiets geeft in samenwerking met Bike Motion 10x 2 toegangskaarten weg!

Wat is de Bike Motion?

Bike Motion Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien. Natuurlijk is het niet alleen kijken, je kan vooral lekker zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours waar al je zintuigen worden geprikkeld of probeer supersnelle e-bikes die de 45km per uur halen. Ook vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties.

Droom jij al jaren over een tocht op de Mont Ventoux, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets en wil jij een compleet overzicht van de allernieuwste modellen? Of wil je juist jouw oude fiets opleuken met de modernste accessoires? Dan mag een bezoek aan Bike Motion Benelux niet missen. Prikkel je zintuigen en kijk, voel en test wat het beste bij jou past. Kom dit jaar ook naar de Team LottoNL-Jumbo fandag!

Win 10x 2 kaarten

Hoe maak je kans op 10x 2 vrijkaarten voor de Bike Motion? Meld je hieronder aan en wie weet win jij de toegangskaarten!