Weet je niet wat je moet vragen aan de Kerstman? Of heb je geen idee wat je iemand moet geven als kerstcadeau? Wij van Fiets hebben een aantal handige tips waar je écht iets aan hebt. Hieronder vind je een heuse top vijf bestaande uit leuke cadeautips voor de Kerst!

Fiets kalender 20175. Fiets Jaarkalender 2017
De klim vanuit Sa Calobra, Red Rock Canyon, The Dark Hedges in Ierland, bijzondere cols zoals de onverharde Colle delle Finestre… Fiets selecteerde de mooiste wielerfoto’s en maakte daar deze fraaie kalender van. De kalender is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook zeer geschikt als cadeau of om weg te geven tijdens de feestdagen!

Prijs: €15 (gratis verzending)
Bestel hier Fiets Jaarkalender 2017

Tom Dumoulin biografiet(s)je4. De biografie van Tom Dumoulin
Wielerjournalist Léon de Kort volgde jarenlang de fietsende rising star Tom Dumoulin; een jongen uit Maastricht die soms écht niet in de gaten heeft hoe goed hij is. Op basis van zijn ontmoetingen met hem schreef Léon de Kort een ‘biografiet(s)je’.

 Prijs: €4,95 (gratis verzending)
 Bestel hier ‘Tom Dumoulin – Argeloos als een vlinder

Jaaroverzicht Procycling 2016

3. Procycling Jaaroverzicht 2016
Het wielerseizoen 2016 was er een om nooit te vergeten. Tijd om terug te blikken op een schitterend wielerjaar met het Procycling Jaaroverzicht! In deze 204 pagina’s tellende (zesde) uitgave van Procycling maken wij de jaarbalans op en spreken wij de hoofdrolspelers. Een absolute must-have voor de wielerliefhebber!

Prijs: €9,95 (gratis verzending)
Bestel hier het Procycling Jaaroverzicht 2016.

Onderhoud en Reparatie Fietsspecial2. Onderhoud en Reparatie Special
Handig om te hebben, maar ook handig om te geven. Koop deze special met 863 kleine en grote reparaties aan je racefiets of mountainbike nu en zorg ervoor dat je optimaal geprepareerd aan het nieuwe wegseizoen begint. Lekker sleutelen aan je fiets, wat is er leuker (behalve erop rijden)?

Prijs: €8,95 (gratis verzending)
Bestel hier de Onderhoud en Reparatie Fietsspecial.

Fiets 5001. Fiets 500
De Fiets 500 is een 284 pagina’s dikke gids met 500 Europese bergen die je beklommen moet hebben. Over elke berg uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal vind je belangrijke informatie zoals de lengte, stijgingspercentage en moeilijkheidsgraad. Een echte must-have voor de fietsliefhebber!

Prijs: €12,50 (gratis verzending)
Bestel hier de Fiets 500.

Andere leuke opties zijn de The Big Rides en de voedingsgids Beter Eten. Dus profiteer nu en schaf een leuk cadeau van Fiets of Procycling aan!

Onder alle kopers verloten we ook nog 3x 2 VIP-tickets voor de Zesdaagse van Rotterdam!