De zesde editie van The Ride 2022 was een doorslaand succes, als partner zijn we daar natuurlijk trots op! De 275 deelnemers fietsten begin juni van de Ventoux naar de Cauberg en honoreerden het ultieme bucket list event met een overall rapportcijfer van 8,4!

In het volledig verzorgde achtdaagse fietsevenement The Ride, powered by Shimano Service Center, ontbreekt het de deelnemers aan niets. Het avontuur, de prachtige routes en complete verzorging zorgden ook dit jaar voor een onvergetelijke ervaring.

Doe mee in 2023!

Volgend jaar zelf meedoen? Fiets als deelnemer van 4 tot en met 11 juni de Stelvio naar de Cauberg via Oostenrijk, Zuid-Duitsland, Vogezen, Saarland, Luxemburg en Wallonië. Over de mooiste routes. Acht dagen, negen overnachtingen, alle heerlijke maaltijden uit eigen keuken, overnachtingen op campings of hotel, twee verzorgingsposten per dag, ondersteuning van mecaniciens, medisch team, masseurs, motards, koerswagen en bijna honderd vrijwilligers die zorgen dat het aan jou niets ontbreekt. Allemaal in een gemoedelijke kameraadschappelijke fietssfeer. Download het informatiepakket voor The Ride 2023 en maak gebruik  van het tijdelijke aanbod (300 euro voordeel, met ondermeer een complete The Ride wieleroutfit gratis). Of kom naar een van de gratis online informatie-webinars, check hier de data en meld je gelijk aan

Geniet hier na met de dagfilmpjes van The Ride 2022:

Etappe 1 – Bedoin naar Veynes met o.a. de Mont Ventoux.

Etappe 2 – Venynes naar Bourg d’Oisans met o.a. de Alpe d’Huez

Etappe 3 – Bourg d’Oisans naar Lac du Annecy met o.a. Col du Glandon

Etappe 4 – Luc du Annecy naar Ornans 

Etappe 5  Ornans – Xonrupt-Longemer met o.a. Ballon d’Alsace

Etappe 6  Xonrupt-Longemer naar Corny sur Moselle door het weidse Noord-Franse landschap

Etappe 7 Corny sur Moselle naar La Roche en Ardenne – Waalse klassiekers

Etappe 8 La Roche en Ardenne – Valkenburg – Back Home…

Route The Ride 2023: kijk voor meer informatie op www.the-ride.cc