Op maandag 12 augustus is het groot feest in Rotterdam, want dan gaat de Tour de France Femmes van start. De Ronde van Frankrijk voor vrouwen is maar liefst vier etappes op Nederlandse bodem en dus belooft het een Nederlands feestje te worden. Je leest alles over de Tourstart in ons nieuwe nummer, maar er is meer…

Behalve alle etappes, ploegen en de favorieten vind je ook de routekaarten, bergprofielen, tijdschema’s, analyses en een A2 poster over de Tour Femmes in dit speciale nummer. Ook spraken we met de hoofdrolspeelsters, zoals oud-winnares en covermodel Demi Vollering, Riejanne Markus, Lorena Wiebes, Charlotte Kool en Marianne Vos.

Vuelta a España

Maar dit nummer gaat ook over de Vuelta. We spraken met titelverdediger Sepp Kuss, die vorig jaar verrassend de Ronde van Spanje wist te winnen. Ook alle etappes en ploegen vind je uitgebreid in dit nummer. Met als toetje hebben we ook nog een voorbeschouwing op de wereldkampioenschappen in Zürich.

Het nieuwe nummer bestellen? Ga naar onze shop en haal de Tour de France Femmes gids nu in huis. De 138 pagina’s dikke Tour de France Femmes gids kost 7,25 euro.