Lekker fietsen met je vrienden en na afloop gezellig samenzijn op het Finish Festival in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Dat is Meewind Koers. Wil jij erbij zijn? Schrijf je nu in, gebruik bij je aanmelding de kortingscode FIETS17 en ontvang 20% korting!

Meewind koers

Op zondag 1 oktober fiets je de prachtige toertocht (65, 120 of 155 km) over de Utrechtse Heuvelrug, met verrassende wegen door bossen en Hollandse polders. Tijdens de toertocht met uitgebreide verzorginsposten is er ook nog en heuse ‘koers’. Op het breedste fietspad van Nederland, de voormalige start- en landingsbaan van vliegbasis Soesterberg, houden we de Meewind Koers Sprint voor vriendenteams. 500 Meter met gegarandeerde meewind! Daarna uitbollen om je gratis goodie bag (Rapha-musette) op te halen, je gratis biertje (of fris) te drinken én een gratis maaltijdgerecht te halen bij één van de foodtrucks. Op het Finish Festival praat je lekker bij en maak je alweer fietsplannen voor het volgende jaar, terwijl je geniet van prominente gasten, muziek, entertainment, goed gezelschap en fietsvertier.

Ook belangrijk: Meewind Koers is op weg naar 100% duurzaamheid. Wij beleggen per deelnemer € 7,50 in fondsen van onze partner Meewind. Met de opbrengsten verbeteren we ons evenement richting klimaatneutraal! Schrijf je dus nu in, want dit wil je niet missen.

PS. Deze Fiets-aanbieding is slechts geldig t/m 15 september, dus wacht niet af maar sla gelijk toe en pak dat extra voordeel van Fiets op www.meewindkoers.nl/inschrijven.