Op zondag 13 oktober 2024 organiseert Codagex, de Belgische importeur van o.a. Factor en DMT, een leuk Bike Festival in hun Experience Center in Dessel, net over de grens met Nederland. 

Bij Fiets werken we al jaren met plezier samen met Codagex. Zij voorzien ons van veel testfietsen en andere producten die we kunnen lenen voor de reviews in ons magazine en op deze site. Reden genoeg om even aandacht te besteden aan het Bike Festival. Op zondag de 13e kun je vanaf 12:00 uur lekker in hun grote showroom rondstruinen om alle nieuwe fietsen en producten te bekijken van Factor, Argon18, Niner, MMR, Vaast, DMT, Ceramic Speed, Vision, Vittoria en nog veel meer.

Als je zin hebt, kun je ook nog een mooi gravelritje maken in de Kempen, ze hebben gpx-files voor twee afstanden. En mocht je nog iets nodig hebben dan slaag je misschien wel in de uitverkoop van hun test- en showroomfietsen. Tijdens het rondkijken wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje én er is muziek. Wat wil een mens nog meer?!

Toegang is gratis, je hoeft je alleen even te registreren op hun site, dat kan hier. Het Bike Festival is van 12:00 tot 18:00 uur. Adres: Zandbergen 10, Dessel (België).