Deze zomer, werken Trek Bicycle en LIVESTRONG samen om kanker te bestrijden op een wereldwijde schaal … en dit keer is het persoonlijk.

Gedurende 2010 zullen Lance Armstrong en zijn collega’s van Team RadioShack met de namen van overlevenden van kanker op hun Trek Madone teamfietsen rijden. Als onderdeel van de "I Ride for"-campagne, zijn de namen een teken van kracht en ontworpen om het publiek bewust te maken van het zeer persoonlijke karakter van de strijd tegen kanker. Dezelfde aanpasbare "I Ride for" stickers die op de fietsen van Team
RadioShack komen gedurende het 2010 seizoen zullen ook beschikbaar zijn voor niet-professionele rijders, waardoor het voor iedereen gemakkelijk wordt om de overlevenden van kanker in hun leven te ondersteunen.

Aanpasbare stickers ($ 10 USD), bidons ($ 15 USD) en posters ($ 20 USD) zullen beschikbaar
zijn op www.trekbikes.com/nl/nl/unity. De volledige opbrengst van de verkoop van alle "I Ride for" producten komen ten goede aan LIVESTRONG anti-kanker initiatieven.

I RIDE FOR LIVESTRONG is een virtuele wedstrijd welke samenvalt met de 2010 Ronde van Californië en die online zal zijn op www.livestrongaction.org live/rideforlivestrong. Supporters kunnen hun eigen fiets samenstellen en moedigen hun vrienden zich ook bij de wereldwijde strijd tegen kanker te voegen. De virtuele renners die de meeste online support verzamelen zullen vermeld worden op een Team RadioShack fiets in een wedstrijd. Het spel start op 12 mei net voor de Ronde van Californië en sluiten wanneer de race eindigt op 23 mei.
Naast "I Ride for" stickers, zal Armstrong rijden met speciale Unity-Trek Madone en Speed Concept fietsen gedurende het gehele 2010 wedstrijd seizoen.

Fietsliefhebbers kunnen de Unity-Trek Madones kopen via Project One, het custom programma van Trek. Van elke verkochte Unity fiets, zal Trek $ 500 aan LIVESTRONG schenken om hen te steunen in de strijd tegen kanker. Deze zomer vertel je de wereld voor wie je rijdt! Bezoek
www.trekbikes.com/nl/nl/unity