Fiets Magazine nr. 10-2024, inclusief een speciale bijlage over indoorfietsen, ligt nu in de winkel. Bestel 'm zonder verzendkosten in onze shop!

Zoeken op fiets.nl

Zoeken op het forum

Fiets onderhoud en reparatiespecial

Nieuw: Herziene versie Fiets Onderhoud & Reparatiegids

In de 3e herziene druk van onze Fiets Onderhoud & Reparatiegids staat alles wat je moet weten over het onderhoud aan je karretje. Aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen vind je in deze gids precies hoe je remmen ontlucht, wielen tubeless maakt of je ketting schoonmaakt. Overzichtelijk ingedeeld in verschillende categorieën wordt elk deel van de racefiets én mountainbike stap voor stap behandeld. Van montage van elektronische schakelgroepen tot het finetunen van je achterdemper, je vindt het allemaal terug in de onderhoudsgids.

De Fiets Onderhoud & Reparatiegids is maar liefst 260 pagina’s dik.

 

Twee linkerhanden?
Na de aanschaf van de onderhoud- en reparatiespecial zijn je twee linkerhanden verleden tijd. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je bijvoorbeeld je derailleurs of remmen afstelt. Met behulp van duidelijke fotografie wordt alles helder, zelfs voor de beginneling!

Kortom, de onderhoud- en reparatiegids is het complete naslagwerk voor elke fietser! Je bestelt de gids voor slechts € 9,95 in onze shop.

Fiets de Podcast!