Nog meer nieuws vanuit het Eurobike kamp in Friedrichshaven.

Grootste nieuws dit jaar is natuurlijk de introductie van de elektronische Ultegra groep. Echt “nieuw nieuws” is het ondertussen niet meer, daarvoor hebben we er al teveel over geschreven, maar hier zijn we de groep voor het eerst op de 2012 modellen van heel veel merken. Met prijzen waarvan jullie nog blij verrast zullen zijn (we mogen ze helaas nog niet publiceren).

Naast al dat Shimano geweld is er nog meer elektronisch schakelen te zien. Bijvoorbeeld op deze mooie zwarte Pinarello met roze accenten.

 

Op het innovatieplein kwamen we dit juweeltje tegen. Een raceframe met mono carbon achterkant. 1 liggende vork en 1 staande vork. Met een riemaandrijving….de toekomst?

 

 

 

 

 

We hebben er al eens iets over geschreven…..SRM krijgt concurrentie. Power2max levert dit systeem waarmee je vermogensgegevens vanuit je cranks naar een ANT computer kunt sturen.

 

 

 

 

 

Helmen kom je hier tegen in alle soorten en maten. Veel merken zijn in Nederland helemaal niet leverbaar. Dit is wel een heel bijzonder exemplaar met enorme gaten in de voor- en zijkant. Het nut? Geen idee!

 

 

 

 

 

Vouw-racefietsjes zijn ook niet nieuw, maar dit is wel een erg grappig model.

 

 

 

 

Wordt vervolgd!