De eerste professionele fietswinkel van Bianchi is afgelopen maandag 23 april geopend in het hart van Bergamo, een van de belangrijkste Italiaanse fietssteden, op enkele kilometers van het hoofdkantoor in Treviglio. ‘Officina Edoardo Bianchi’ is de naam van de professionele winkel gelegen in een van de meest elegante en trendy delen van Bergamo, Portici del Sentierone. Bij de officiële opening waren diverse kampioenen aanwezig zoals Felice Gimondi, Moreno Argentin en Gianni Bugno, en vertegenwoordigers van de Bianchi gesponsorde wielerploegen: Roberto Ferrari en Giairo Ermeti voor Androni Giocattoli, Matteo Carrara voor Vacansoleil-DCM, Darwin Atapuma en Dalivier Ospina voor Colombia Coldeportes en Gerhard Kerschbaumer, samen met teammanager Massimo Ghirotto, van TX Active-Bianchi MTB Team.

De winkel bestaat uit 3 lagen waarvan de begane grond, gedomineerd door een videowall streaming met beelden van vroeger en nu met alle successen van Bianchi in de professionele wielersport, in de etalage is de werkplaats geplaatst, waar gewerkt zal worden aan alle Bianchi “juwelen”. Verder een grote wand met daarop alle top frames en alle accessoires.

In de onderste verdieping, samen met een rijke expositie van frames en complete fietsen, is een nieuw fiets-fit systeem wat een van de meest interessante eigenschappen van de Officina Edoardo Bianchi
winkel is. Op dit gebied zullen klanten geholpen worden door gespecialiseerd personeel, om een ​​perfecte pasvorm op hun Bianchi, dankzij het geavanceerde meetsysteem met dynamische trapbeweging in real time terug te vinden.

Op de bovenste verdieping, zullen de bezoekers worden verwelkomt in de relaxruimte, waar de outfits van de vier Bianchi geleverde professionele teams te bewonderen zijn naast de typische Celeste kleding. Bovendien zal de bezoeker in staat zijn om alle Bianchi producten te zien via diverse interactieve touch-screen schermen.

Deze nieuwe fietswinkel fungeert als een verlengstuk van Bianchi’s hoofdkantoor in Treviglio en is een belangrijke investering in onze strategie om onze fietsen zichtbaarheid te verbeteren en het opbouwen van een nauwere relatie met de consument, wiens feedback ons zal verder helpen om meer succes op de markt te hebben. www.bianchi.nl