Cube opent op 1 juli een testcentrum in Alpe d’Huez. Het centrum beschikt over zowel wegfietsen als mountainbikes, die kunnen worden meegenomen voor een testrit.

 Alpe d’Huez, is vooral bekend vanwege de Tour de France. Dit gebied in de Franse Alpen is van december tot april populair als wintersportgebied. ’s Zomers vormen de tientallen haarspeldbochten op weg naar de top voor wielrenners de ultieme uitdaging. Mountainbikers kunnen hun grenzen verleggen op de trails in de bergen.

 Cube is sinds kort officieel partner van Alpe d’Huez. Om dit te vieren opent CUBE vanaf begin juli voor het eerst de deuren van het Cube testcenter in Alpe d’Huez. De komende drie jaar is dit gebied in Frankrijk het decor voor heel veel sportieve activiteiten.

Het Cube testcenter beschikt over alle Cube testfietsen: Van een 29er mountainbike tot de Agree GTC Di2.  Iedereen die deze zomer een Cube fiets boven de €500 aanschaft, krijgt een liftpas voor de liften in Alpe d’ Huez cadeau. Afhankelijk van wat de nieuwe fiets gekost heeft wordt er een liftpas voor een weekend, week of twee weken bijgeleverd.