De bloemetjes buiten zetten in de Flower Bomb collectie. Vliegen over het asfalt in de Flamingo Madness set. Buitenaardse ritten in de Intergalaxy kit. Of sneller dan ooit in de wieleroutfit met Aztec design: het Amsterdamse merk Ingeklikt maakt hippe dames fietskleding waarmee je ongetwijfeld opvalt.

Een mooiere wielerwereld

Vanuit de overtuiging dat je beter presteert en gemotiveerder bent als je je goed voelt, startte Marloes de Bruin in 2016 met Ingeklikt. “Een mooie wieleroutfit helpt je met meer zelfvertrouwen op de fiets te stappen. Dit motiveert je om vaker te fietsen en daar word je steeds sterker en fitter van. Ik word dan ook erg blij van de stralende foto’s die klanten me toesturen!”

Tevreden klanten in hun Ingeklikt setje

Nieuwe collectie dames fietskleding

De collectie fietskleding van Ingeklikt bestaat uit dames fietsshirts, fietsbroeken, arm- en beenwarmers en koerspetjes. Sinds kort kun je ook mouwloze tops met opbergruimte bestellen. Ideaal in de zomer én voor dames die meerdere sporten beoefenen. Voor de triatleten is zelfs een speciale outfit: het unieke Flower Bomb triatlon suit.

Van wastest tot ‘billentest’

De dames fietskleding van Ingeklikt wordt ontworpen in Nederland en geproduceerd in Italië. Voordat de kleding via de webshop wordt verkocht, ondergaat elk item eerst een uitgebreide test. Flink veel wassen, uitgebreide passessies én een heuse billentest: “Niets is immers zo zonde als een mooie broek die niet lekker zit”, aldus Marloes.

Bestel je fietskleding bij Ingeklikt al vanaf € 19

De prijzen van de dames fietskleding variëren van 59 euro voor een mouwloze fietstop tot 139 euro voor het trisuit. De koerspetjes bestel je al voor 19 euro: leuk om je hippe outfit compleet te maken en ideaal als cadeau!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de collectie hippe dames fietskleding hier.