Het schaatsteam van BrandLoyalty is een samenwerking aangegaan met het Italiaanse fietsenmerk Fondriest. De schaatsers rijdens voortaan op een Fondriest TF3 1.2. De fiets is gespoten in de teamkleuren van de ploeg van sprint-wereldkampioen Stefan Groothuis.

Het schaatsteam van BrandLoyalty is een samenwerking aangegaan met het Italiaanse fietsenmerk Fondriest. De schaatsers rijdens voortaan op een Fondriest TF3 1.2. De fiets is gespoten in de teamkleuren van de ploeg van sprint-wereldkampioen Stefan Groothuis.

Oud-wereldkampioen wielrennen Maurizio Fondriest ziet de sponsoring van de schaatsteams als een mooie kans om meer bekendheid te genereren voor zijn fietsenmerk in Nederland. “Schaatsen is een bekende sport in Nederland en de meeste schaatsers maken bij hun trainingen ook veel gebruik van een racefiets”, legt de Italiaanse oud-profrenner uit. “Hopelijk kunnen onze fietsen ertoe bijdragen dat de rijders van BrandLoyalty deze winter toptijden gaan neerzetten op het ijs.”

Voor het mannenteam van BrandLoyalty rijden onder meer Stefan Groothuis, Jan Smeekens, Kjeld Nuis, Pim Schipper en Ronald Mulder. Het team wordt geleid door Jac Orie.