Bedolven werden we. De actie waarin we samen met Shimano startbewijzen weggeven voor de toerversie van de Amstel Gold Race, leverde veel reacties op. Het aantal aanmeldingen gaat richting de 200 en we hebben slechts 50 plekken te vergeven. Komend weekend gaan we loten en de winnaars worden maandag om 12 uur bekend gemaakt.Bedolven werden we. De actie waarin we samen met Shimano startbewijzen weggeven voor de toerversie van de Amstel Gold Race, leverde veel reacties op. Het aantal aanmeldingen gaat richting de 200 en we hebben slechts 50 plekken te vergeven. Komend weekend gaan we loten en de winnaars worden maandag om 12 uur bekend gemaakt.

Aan de actie was wel een voorwaarde verbonden. Je moet Shimano Dura Ace op je racer hebben gemonteerd. Het maakt niet uit hoe oud het is. Een foto van de fiets moest met de aanmelding worden meegestuurd.

Alle winnaars krijgen behalve een startbewijs voor de Goldrace, een outfit van Pearl Izumi cadeau. We rijden de 150 kilometer versie, samen met enkele prominenten en medewerkers van Shimano en Fiets.