CookEnRoute zorgt voor je na je fietstocht
Edwin Haan
18 januari 2017
Je kent het wel, na een heerlijke fietstocht met een stel vrienden komt de vraag “wat eten we vanavond en heeft er al iemand boodschappen gedaan?”. Geen rust, geen biertje, maar eerst nog snel naar de supermarkt. Dat hoeft niet meer, er is een veel betere oplossing!Na jarenlang door de alpen te hebben gezworven en op verschillende plekken voor fully catered chalets te hebben gewerkt, vonden Annemarie van den Berg en Taco Spriensma het tijd om voor zichzelf te beginnen. CookEnRoute is ontstaan uit de vraag die zij vaak kregen vanuit de chalets waar ze werkten. “Of wij niet in te huren waren? Daar kunnen we nu met trots “ja” op zeggen”, aldus de twee Nederlanders vanuit hun thuishonk in Puy St.Vincent in Frankrijk.Annemarie en Taco koken voor groepen op jouw vakantieplek! Dus ga je met stel vrienden, collega’s of je sportclub een week of weekend iets ondernemen en zoek je hierbij catering, hulp in accommodaties of inspiratie voor mooie plannen dan zit je bij CookEnRoute op het juiste adres.
Edwin Haan
18 januari 2017
Edwin Haan
Hoofdredacteur bij Fiets. Rijdt op alles met twee wielen. Wielrennen, gravelracen, crossen, mountainbiken en zelfs een voorzichtig downhill dagje komt wel eens voor. Vooral geïnteresseerd in techniek en gadgets. Favoriete grote ronde, de Giro. Favoriete klassieker, Parijs-Roubaix, ondanks een grote weerstand tegen het zelf fietsen op kasseien.
Meer artikelen van Edwin Haan