Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
Straks pasta (Viala) met spinazie, zalm en roomkaas.
Vanmorgen alvast boeuf bourguignon opgezet voor maandag. Volgende week koud guur weer en dan smaken stoofpoten extra goed. Alleen op een werkdag kan je niet 5 uur op een pot eten gaan wachten. Het is ook geen werk (tijd zit vooral in de oven) en net even kwalitietscontriole gedaan
Extra (ik heb zo'n mega Staub) portie gemaakt voor m'n schoonouders zodat die ook weer een keer goed eten Eigenlijk niet leuk want de mantelzorg.......laten we het topic niet teveel vertroebelen maar het is triest hoe twee mensen die allebei hun hele leven hard gewerkt hebben nu aan hun lot worden overgelaten. We doen het zelf graag maar gevoelsmatig klopt er iets niet.
Morgenn maak ik Sweet & Sour met reuze garnalen en doen we ook een portie voor die oudjes (met respect)
Wel koop ik dan dingen in die in meer gerechten bruikbaar zijn zoals in deze drie gerechten ui, knoflook en wortel (alle drie 2 maal bruikbaar)
Koken is niks meer dan een beetje managen Sterker: iemand die niet kan koken moet maar geen manager worden! Geloof me ik kan aantonen dat het waar is
Ik zoek op dit moment een paar managers (en een helpdeskmedewerker) en...............idd..........als ze niet kunnen koken zijn ze kansloos behalve als ze een tranentrekkend verhaal hebben dat de vrouw beheerder van de keuken is........ 2de gesprek is dan gewoon een kookworkshop
Normaal ga ik met iemand naar de kroeg
Nou als aperitief een glaasje Laphroaig en een paar liflafjes en dan maar de keuken in.............
Wat je ook eet dit weekend..........geniet ervan
Vanmorgen alvast boeuf bourguignon opgezet voor maandag. Volgende week koud guur weer en dan smaken stoofpoten extra goed. Alleen op een werkdag kan je niet 5 uur op een pot eten gaan wachten. Het is ook geen werk (tijd zit vooral in de oven) en net even kwalitietscontriole gedaan
Extra (ik heb zo'n mega Staub) portie gemaakt voor m'n schoonouders zodat die ook weer een keer goed eten Eigenlijk niet leuk want de mantelzorg.......laten we het topic niet teveel vertroebelen maar het is triest hoe twee mensen die allebei hun hele leven hard gewerkt hebben nu aan hun lot worden overgelaten. We doen het zelf graag maar gevoelsmatig klopt er iets niet.
Morgenn maak ik Sweet & Sour met reuze garnalen en doen we ook een portie voor die oudjes (met respect)
Wel koop ik dan dingen in die in meer gerechten bruikbaar zijn zoals in deze drie gerechten ui, knoflook en wortel (alle drie 2 maal bruikbaar)
Koken is niks meer dan een beetje managen Sterker: iemand die niet kan koken moet maar geen manager worden! Geloof me ik kan aantonen dat het waar is
Ik zoek op dit moment een paar managers (en een helpdeskmedewerker) en...............idd..........als ze niet kunnen koken zijn ze kansloos behalve als ze een tranentrekkend verhaal hebben dat de vrouw beheerder van de keuken is........ 2de gesprek is dan gewoon een kookworkshop
Normaal ga ik met iemand naar de kroeg
Nou als aperitief een glaasje Laphroaig en een paar liflafjes en dan maar de keuken in.............
Wat je ook eet dit weekend..........geniet ervan
Bedankt, @gastheerg , ik weet van mezelf dat ik prima kan managen, maar koken wordt echt mijn ding niet.
Is trouwens geen sollicitatie hoor.
Is trouwens geen sollicitatie hoor.
Laatst gewijzigd door Jans op 14 jan 2017 19:03, 1 keer totaal gewijzigd.
-
- Forum-lid
- Berichten: 1427
- Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
- Locatie: Amstelveen
Dat bedoelde ik nou met,je wordt als kok geboren,dat is niet te leren.
Nou @gastheerg is er zo een,hier geniet ik van.
Nou @gastheerg is er zo een,hier geniet ik van.
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Zelf visburgers gemaakt met zalm, tonijn en kabeljauw. Op smaak gebracht met olijfolie, peper, zout en olijfolie. Op een ciabattabroodje, met rucola, olijfolie, beetje pardanokaas, wat tomaten. Volwassenen deden er nog wat tabasco bij. Erg lekker.
Ik ook, vraag maar aan mijn vrouw, die elke dag maar weer zorgt dat er eten op tafel staat en mij heeft verbannen naar het opmaken cq. afruimen van de tafel en naar de afwasmachine.Gastheerg schreef:Koken is niks meer dan een beetje managen Sterker: iemand die niet kan koken moet maar geen manager worden! Geloof me ik kan aantonen dat het waar is
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
Nee Keezx, vandaag niet. Vandaag, zoals elke zaterdag was het een broodmaaltijd op z'n Nederlands , morgen weer, maar weet nog niet wat wij gaan eten. Het is hier altijd een verrassingKeezx schreef:Geen stokbrood met brie na?Orlok schreef:Vandaag een uitsmijter spek en kaas met een lekker glas wijn Rose d'Anjou.!
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
Ben eigenlijk wel benieuwd wat Kees eet... oh ik weet het al: NASA overlevingspillen. De rest is allemaal nonsens, mode en aanstellerij...
Vandaag een simpel doch voedzaam maal:
Pasta met paddestoelen (lui gedaan en gedroogde pasta (De Cecco) gebruikt.
Visje (tong) gebakken, bak aardappelsalade en gesauteerde wilde spinazie er bij. Visbeest de derde keer laten zwemmen in een goede chardonnay (Thummerer, een Hongaar).
Een punt eigen fabrikaat appeltaart na.
Morgen wordt het nog simpeler en schuiven we een kippetje in de oven (römertopf).
Pasta met paddestoelen (lui gedaan en gedroogde pasta (De Cecco) gebruikt.
Visje (tong) gebakken, bak aardappelsalade en gesauteerde wilde spinazie er bij. Visbeest de derde keer laten zwemmen in een goede chardonnay (Thummerer, een Hongaar).
Een punt eigen fabrikaat appeltaart na.
Morgen wordt het nog simpeler en schuiven we een kippetje in de oven (römertopf).
- robbebopper
- Forum-lid HC
- Berichten: 5713
- Lid geworden op: 09 aug 2006 16:32
Heb ik iets gemist?Zorro schreef:Kees vreet gewoon gras zoals alle koeien.
Is dit een grap?
Of ronduit een belediging?