Welke niet-fietsgerelateerde aankoop deed jij recent?
- borgmonster
- Forum-lid
- Berichten: 860
- Lid geworden op: 11 mei 2006 14:29
Nee hoor. Mosselen. Die zijn allemaal smerig. Hoe je ze ook eet. Zelfs in het zuur. Blergh.
ex-CUBE Litening full carbon Ultegra 3x10
ex-Benotto SL Campagnolo Record 2x6
ex-Benotto SL Campagnolo Record 2x6
- daniel1975
- Forum-lid HC
- Berichten: 40162
- Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14
Mosselen zijn op alle manieren lekker, behalve in het zuur
Mosselseizoen begint bijna weer*
*ja ja, je kunt ze al krijgen, maar eind aug zijn ze stuk smaakvoller.
Mosselseizoen begint bijna weer*
*ja ja, je kunt ze al krijgen, maar eind aug zijn ze stuk smaakvoller.
Less is bore
Mosselen mogen ze mij voor wakker maken.
Mijn mooiste ervaring is 30 jaar geleden op mn vrijgezellenfeest.
Ik was ontvoerd naar een Italiaanse restaurant waar ik voor 15 man op Italiaanse wijze mosselen mocht maken.
Geen haring en mosselen eten is toch een gemis.
Veel dingen is ook een kwestie van leren eten. Ook handig als je alles lust.
Favoriet uit zee: sashimi van rauwe makreel met zelfgemaakte wasabimayo.
Over zee: on topic een whisky die aan de zee gerijpt heeft.
En een audiomagazine
Mijn mooiste ervaring is 30 jaar geleden op mn vrijgezellenfeest.
Ik was ontvoerd naar een Italiaanse restaurant waar ik voor 15 man op Italiaanse wijze mosselen mocht maken.
Geen haring en mosselen eten is toch een gemis.
Veel dingen is ook een kwestie van leren eten. Ook handig als je alles lust.
Favoriet uit zee: sashimi van rauwe makreel met zelfgemaakte wasabimayo.
Over zee: on topic een whisky die aan de zee gerijpt heeft.
En een audiomagazine
-
- Forum-lid
- Berichten: 598
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Ik hou wijselijk mijn mondOver zee: on topic een whisky die aan de zee gerijpt heeft
Mooi ja: Italianen en mosselen! Wij in Nederland maar denken dat Zeeuwse Jumbo’s met sausjes en stokbrood de standaard is.
Nou eet maar eens verse mosselen uit de Adriatische zee in Italië
Of die heerlijke (kleine) moule dè bouchot in Frankrijk. En dan met crème al ail of Maroilles kaas, heerlijk !!
En dan de Spaanse variant : vers uit zee in escarbeche of in een pittige tomatensaus met poeder van geroosterde paprika; yammie!!
Nix saais aan hoor die heerlijke mossel.
(Rouw vind ik ze het lekkerst trouwens, vers geplukt uit een net nog nat van zeewater rotsje )
- daniel1975
- Forum-lid HC
- Berichten: 40162
- Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14
Heerlijk, mag in september weer voor werk naar Puglia….Dubbeldekker schreef: ↑31 jul 2024 22:26 Nou eet maar eens verse mosselen uit de Adriatische zee in Italië
Less is bore
Hangt van de boodschap af?
Basso Astra - Wilier Gran Turismo - http://www.dvn.nl/
Net voor m'n dochter rolluiken besteld................dat is ook een aardig oerwoud. Bizar wat een keuze.
Check. Groeten uit Sirolo.Dubbeldekker schreef: ↑31 jul 2024 22:26Mooi ja: Italianen en mosselen!Over zee: on topic een whisky die aan de zee gerijpt heeft
Nou eet maar eens verse mosselen uit de Adriatische zee in Italië
+ Wat knip
Zowel hier als in de omgeving overstijgt het aantal visrestaurants vele malen de Pizzeria's. Zometeen eens kijken in Osimo of daar nog wat te happen is...
Ontopic: gisterochtend tijdens rondje fietsen centrum Recanati. 2 capuchino, croissant chocolade, croissant marmelade, 1.5 liter aqua... 6 eurootjes