Voor fietsgerelateerde topics die niet in een andere categorie passen.

Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 598
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 25 okt 2024 17:19

Gastheerg schreef: 23 okt 2024 09:02....
Zo nu zit ieder tot de lunch op z'n trek :-)

Als ze niet al op hun Trek zitten :mrgreen:

Vanavond albondigas en geroerbakte spinazie met kikkererwten en komijn.
Spaans avondje.

kxlight
Forum-lid HC
Berichten: 5103
Lid geworden op: 16 nov 2005 22:05

kxlight 25 okt 2024 18:09

Pizza.

Peter de Graaf
Forum-lid
Berichten: 73
Lid geworden op: 06 apr 2023 19:31
Locatie: Maasland (ZH)

Peter de Graaf 25 okt 2024 20:26

stoofpotje haché.... en weer veel te veel natuurlijk..

Gebruikersavatar
Ernie C.
Forum-lid HC
Berichten: 16886
Lid geworden op: 18 jun 2012 15:43

Gebruikersavatar Ernie C. 26 okt 2024 16:01

Spareribs van de bbq.
Campagnolo Ultra Dork

Gebruikersavatar
CampaYolo
Forum-lid
Berichten: 620
Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust

Gebruikersavatar CampaYolo 26 okt 2024 16:15

Mevrouw yolo maakt risotto met zeevruchten.
Ik moet slaafs de zeekatjes schoonmaken.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6645
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 27 okt 2024 11:27

CampaYolo schreef: 26 okt 2024 16:15 Mevrouw yolo maakt risotto met zeevruchten.
Lekkerrrrrrrrrrrrr.............

7 dagen op een rij veel gefiets en gewandeld (gisteravond in het donker nog in de Biesbosch) dus ik loop alleen even naar de super en doe makkelijk met nasi. Wel zelf gemaakt. Heb er kerrie-eieren, komkommersalade en sate bij gemaakt. En uiteraard serveren met rempejeh, gebakken uitjes en ik heb nog wat zelfgemaakte sambal badjak staan............
Kids komen eten.
Dus gewoon lekker simpel met elkaar aan de nasi. Simpel maar altijd lekker!

En morgenochtend vroeg op want voor ik aan het werk ga zet ik de coq au vin op..................... Is deze s'avonds helemaal geweldig.
Bak er dan plat brood bij en doe er een salade bij.
Maak van de coq au vin gelijk 10-12 porties. Pan staat toch in de oven.
Kan je prima invriezen alleen de champions en peterselie dan nog niet toevoegen.

Ed073
Forum-lid
Berichten: 176
Lid geworden op: 22 mei 2021 09:30

Ed073 27 okt 2024 11:33

Rendang staat al 3 uur te pruttelen voor vanavond, nog wat komkommer in zoetzure dressing + coquilles + half glas 1956 (merk, niet jaartal).

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 598
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 27 okt 2024 19:49

Houtduifjes. Gekregen van onze vrienden in het dorp hier. Vers geschoten en schoongemaakt.

Het geheel in de oven gegaard, filets er af gesneden en warm gehouden, de vleugels en boutjes gecofiteerd in ganzenvet en de karkasjes met rode wijn en kruiden gereduceerd tot een heerlijke saus die gemonteerd werd met een klontje boter.

Daarbij gekarameliseerde witloof.

En dat was slechts de lunch… yammie!!!

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid HC
Berichten: 6456
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 15 nov 2024 11:54

Morgen Stoofvlees met St Bernardys Abt, stoofpeertjes uit rode wijn en heerlijke frieten .. zo het vlees 1 1/2 uur in de oven op 145* C

Afbeelding
Life is too short for not riding tubulars..euhhh tubeless :mrgreen:

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6645
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 16 nov 2024 17:55

Met m'n lief vandaag over de Grebbeline lopen struinen. Natuur, cultuur,, historie en...................de voetjes zijn blij dat de wandelschoenen nu uit zijn.
Even wat anders aangedaan, muziekje op, lekker glaasje en een espresso gepakt en.................

....zo lekker zelfgemaakte Goulashsoep............... na een dag buiten spelen smaakt dat zo, zo, zo, zo goed.
Geeft ook beetje bergwandel- en ski-gevoel................

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 40158
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 16 nov 2024 18:13

rene schreef: 15 nov 2024 11:54 Morgen Stoofvlees met St Bernardys Abt, stoofpeertjes uit rode wijn en heerlijke frieten .. zo het vlees 1 1/2 uur in de oven op 145* C

Afbeelding
Ziet en klinkt goed!!
Less is bore

Gebruikersavatar
stakie75
Forum-lid
Berichten: 354
Lid geworden op: 15 jan 2012 08:55
Locatie: Valkenswaard
Contact

Gebruikersavatar stakie75 16 nov 2024 19:56

Vrouwlief heeft heerlijk pannenkoeken gebakken. Zij een uur werk, mijn zoon en ik een kleine 10 minuten.
Love riding Scott. Scott Addict 20 (2022) Scott Scale 970 (2023)

Plaats reactie