Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
-
- Forum-lid
- Berichten: 173
- Lid geworden op: 23 mar 2024 21:29
Ik 5 lappen gezouten spek. bah
Waarom dan 5 lappen?
Mij kan je daar 's nachts voor wakker maken.
Gisteren 2,5 kilo procureur gekocht om pulled pork mee te maken. De eerste dag gewoon op een broodje en de rest gaat de vriezer in om een paar keer burrito's mee te maken.


Mij kan je daar 's nachts voor wakker maken.
Gisteren 2,5 kilo procureur gekocht om pulled pork mee te maken. De eerste dag gewoon op een broodje en de rest gaat de vriezer in om een paar keer burrito's mee te maken.
Laatst gewijzigd door Ernie C. op 09 feb 2025 12:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Campagnolo Ultra Dork
-
- Forum-lid
- Berichten: 173
- Lid geworden op: 23 mar 2024 21:29
Of; Het gestolde vet in de pan opwarmen, dan een in vier geneden boterham in het het verwarmde vet dippen vervolgens dit in in witte suiker drukken---heerlijk.Gebruik dateert uit de oorlogsperiode.De bah uit vorige post is te negeren want niet relevant.
- CampaYolo
- Forum-lid
- Berichten: 821
- Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
- Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust
Je voelt je aders dichtslibben, maar het is zeker lekkerottorongo2 schreef: ↑09 feb 2025 12:39 Of; Het gestolde vet in de pan opwarmen, dan een in vier geneden boterham in het het verwarmde vet dippen vervolgens dit in in witte suiker drukken---heerlijk.Gebruik dateert uit de oorlogsperiode.De bah uit vorige post is te negeren want niet relevant.

Ik ben bekend met de variant waarbij stroop aan het vet wordt toegevoegd ipv suiker.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.
-
- Forum-lid
- Berichten: 868
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Zo ken ik ‘m ook ja.
Adversity is the Catalyst of Change
Het liefst eet ik drie keer warm per dag..............
Op dagen dat ik werk niet altijd handig als er geen "restjes" zijn.
Net twee bruine bammetjes gemaakt met rookvlees, plakjes avocado en plakjes gekookt ei............
Een van mijn favo koude & snel klaar lunch.
Op dagen dat ik werk niet altijd handig als er geen "restjes" zijn.
Net twee bruine bammetjes gemaakt met rookvlees, plakjes avocado en plakjes gekookt ei............
Een van mijn favo koude & snel klaar lunch.
- CampaYolo
- Forum-lid
- Berichten: 821
- Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
- Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust
Ter voorbereiding op het openingsweekend staat er hier een stevige pan stoofvlees zachtjes te pruttelen.
Zometeen ook alvast friet snijden en voorbakken.
Morgen heb ik daar namelijk geen tijd voor.
Eerst naar Kuurne afreizen voor een toertochtje en dan snel naar huis om de finale van de omloop te kijken, met op de achtergrond het geluid van de wederom pruttelende pan met stoof die het heerlijk laat ruiken binnenshuis als we van een biertje genieten.
Zometeen ook alvast friet snijden en voorbakken.
Morgen heb ik daar namelijk geen tijd voor.
Eerst naar Kuurne afreizen voor een toertochtje en dan snel naar huis om de finale van de omloop te kijken, met op de achtergrond het geluid van de wederom pruttelende pan met stoof die het heerlijk laat ruiken binnenshuis als we van een biertje genieten.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.
Vanavond een curry maar ga zo vast groente snijden want Le Samyn ga ik niet missen 

-
- Forum-lid
- Berichten: 868
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Wat voor curry Gerard?
Adversity is the Catalyst of Change
Met een glaasje Schots sap zit ik nog even na te genieten van Le Samyn.
Het wordt een curry met paksoi en garnalen als basis
Verder natuurlijk gember, ui, knoflook etc.
Gewoon rijst erbij.
Het wordt een curry met paksoi en garnalen als basis
Verder natuurlijk gember, ui, knoflook etc.
Gewoon rijst erbij.
-
- Forum-lid
- Berichten: 868
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Heerlijk! En het was inderdaad een mooie koers vandaag. Mooi parcours ook.
Adversity is the Catalyst of Change