Voor fietsgerelateerde topics die niet in een andere categorie passen.

Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.

Gebruikersavatar
rene
Forum-lid HC
Berichten: 6597
Lid geworden op: 16 okt 2004 12:53

Gebruikersavatar rene 08 feb 2025 19:56

Niks bijzonders hoor: aerepels , spruitjes en varkenshaas. Morgen lekker stoofpeertjes, biefstukje erbij en frietjes.
Life is too short for not riding tubulars..euhhh tubeless :mrgreen:

ottorongo2
Forum-lid
Berichten: 173
Lid geworden op: 23 mar 2024 21:29

ottorongo2 09 feb 2025 00:07

Ik 5 lappen gezouten spek. bah

Gebruikersavatar
Ernie C.
Forum-lid HC
Berichten: 17362
Lid geworden op: 18 jun 2012 15:43

Gebruikersavatar Ernie C. 09 feb 2025 08:23

Waarom dan 5 lappen? :roll: :lol:

Mij kan je daar 's nachts voor wakker maken.

Gisteren 2,5 kilo procureur gekocht om pulled pork mee te maken. De eerste dag gewoon op een broodje en de rest gaat de vriezer in om een paar keer burrito's mee te maken.
Laatst gewijzigd door Ernie C. op 09 feb 2025 12:56, 1 keer totaal gewijzigd.
Campagnolo Ultra Dork

ottorongo2
Forum-lid
Berichten: 173
Lid geworden op: 23 mar 2024 21:29

ottorongo2 09 feb 2025 12:39

Of; Het gestolde vet in de pan opwarmen, dan een in vier geneden boterham in het het verwarmde vet dippen vervolgens dit in in witte suiker drukken---heerlijk.Gebruik dateert uit de oorlogsperiode.De bah uit vorige post is te negeren want niet relevant.

Gebruikersavatar
CampaYolo
Forum-lid
Berichten: 821
Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust

Gebruikersavatar CampaYolo 09 feb 2025 12:56

ottorongo2 schreef: 09 feb 2025 12:39 Of; Het gestolde vet in de pan opwarmen, dan een in vier geneden boterham in het het verwarmde vet dippen vervolgens dit in in witte suiker drukken---heerlijk.Gebruik dateert uit de oorlogsperiode.De bah uit vorige post is te negeren want niet relevant.
Je voelt je aders dichtslibben, maar het is zeker lekker :P
Ik ben bekend met de variant waarbij stroop aan het vet wordt toegevoegd ipv suiker.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 868
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 09 feb 2025 13:17

Zo ken ik ‘m ook ja.
Adversity is the Catalyst of Change

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6695
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 12 feb 2025 13:39

Het liefst eet ik drie keer warm per dag..............
Op dagen dat ik werk niet altijd handig als er geen "restjes" zijn.
Net twee bruine bammetjes gemaakt met rookvlees, plakjes avocado en plakjes gekookt ei............
Een van mijn favo koude & snel klaar lunch.

Gebruikersavatar
CampaYolo
Forum-lid
Berichten: 821
Lid geworden op: 01 sep 2020 18:54
Locatie: Daar waar Brabant Zeeland kust

Gebruikersavatar CampaYolo 28 feb 2025 12:09

Ter voorbereiding op het openingsweekend staat er hier een stevige pan stoofvlees zachtjes te pruttelen.
Zometeen ook alvast friet snijden en voorbakken.
Morgen heb ik daar namelijk geen tijd voor.
Eerst naar Kuurne afreizen voor een toertochtje en dan snel naar huis om de finale van de omloop te kijken, met op de achtergrond het geluid van de wederom pruttelende pan met stoof die het heerlijk laat ruiken binnenshuis als we van een biertje genieten.
Vroeger, toen de remblokjes van rubber waren en de velgen van staal.

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6695
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 04 mar 2025 11:56

Vanavond een curry maar ga zo vast groente snijden want Le Samyn ga ik niet missen :-)

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 868
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 04 mar 2025 15:05

Wat voor curry Gerard?
Adversity is the Catalyst of Change

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6695
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 04 mar 2025 17:17

Met een glaasje Schots sap zit ik nog even na te genieten van Le Samyn.
Het wordt een curry met paksoi en garnalen als basis
Verder natuurlijk gember, ui, knoflook etc.
Gewoon rijst erbij.

Dubbeldekker
Forum-lid
Berichten: 868
Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54

Dubbeldekker 04 mar 2025 17:42

Heerlijk! En het was inderdaad een mooie koers vandaag. Mooi parcours ook.
Adversity is the Catalyst of Change

Plaats reactie