Voor fietsers die een gps-apparaat van Garmin hebben aangeschaft of van plan zijn dat binnenkort  te doen, organiseert WebTrainer  een workshop op zondag 10 januari 2010 in Velp.

Doel is het vergroten van je eigen deskundigheid, zodat je snel de fijne kneepjes van jouw Garmin onder de knie krijgt. Lekker praktisch aan de slag met voldoende ruimte voor vragen van deelnemers.

Dat is mooi, want het kost de nodige avonduurtjes om thuis te raken in dat nieuwe gps-avontuur met alle functies en tools. Tijdens de workshop worden systematisch en stapsgewijs onder andere de volgende zaken besproken:
– Gps-apparaat: systeem, toebehoren, bevestiging, basisinstellingen;
– Software: standaard, extra opties, keuze digitaal kaartmateriaal (race, MTB)
– Garmin-functies: functies, keuze van functies, instellen eigen display;
– Routes: route maken, Garmin-route importeren, verreden fietsroute exporteren naar pc, routes uitlezen, routes beheren, hoogteprofielen maken, tegen jezelf koersen op je favoriete route;
– Output: eigen fietsgegevens exporteren in diverse typen bestanden (onder andere jpg, gpx, gif, Google Earth of Maps);
– Extra tools: waaronder vermogensmeting via Powertap
– Links: handige sites voor het werken met of bewerken van Garmin-gegevens.

Dit is maar een greep uit de toepassingsmogelijkheden van de Garmin-apparatuur. De workshop zal bestaan uit: kennisoverdracht, interactief werken en vragen van deelnemers. Kortom, een leuke en praktische dag samen met andere Garmin-gebruikers. De workshop wordt verzorgd door Klaas Veenbaas en Richard van Ameijden.
Voor meer informatie en/of inschrijving: https://www.webtrainer.nl/news/2009/11/28/garmin-workshop-10-januari-2010