Nog een paar dagen en dan is De Ronde. De Ronde van Vlaanderen. Het hoogtepunt voor vele wielerliefhebbers. Vandaag, morgen en overmorgen nieuwtjes vanuit het Centrum van Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde.

Het Ronde-menu: leve de authenticiteit!

 Heeft u ook genoeg van al die geëxciteerde VIP-formules? Bent u de zoetwaterkreeftstaartjes in gepersileerd nat op Chinees porseleinlepeltje ook zo beu? Vindt u ook niet dat we in tijden van crisis terug moeten naar authentieke eenvoud? Kom dan op zaterdag 3 april en/of zondag 4 april in brasserie De Flandrien genieten van de enige, echte en ware Ronde-menu, bestaande niet uit opgeklopte flauwekul, maar uit culinaire waarachtigheid, belichaamd door:

– Dampende roomsoep van waterkers (mogelijks uit Roborst) met compromisloze broodkasseitjes (gegarandeerd soortelijk gewicht 1g/cm³)
– Stoofvlees met huiseigen Flandrien-bier, monsterfrieten en no-nonsense-combinatie van sla en tomaat
– Koffie + mattentaart of rijsttaart (de enige keuze die u heeft)

Voor deze rechttoerechtaanmenu betaalt u het welhaast onnozele bedrag van 19,50 euro (per persoon wel te verstaan).

Inschrijving vooraf gewenst, via info@crvv.be of 055/33.99.33. Indien u inschrijft en niet komt opdagen, nemen we u op in onze schandpaallijst, die in onze drie eerstvolgende Nieuwsbrieven zal worden gepubliceerd.
PS: de kleine maagjes bieden we tijdens het Ronde-weekend ook nog Spaghetti Boononaise en Croque Masseur aan.