Optimal vetverbranding Fietsen
Onder welke steen heb jij gelegen?
In D2 verbrand je wellicht in absolute zin meer vet, deze zone is echter niet te combineren met een caloriearm dieet. Dat dieet in combinatie met regelmatige duurtrainingen in D1 geeft een prima resultaat. Wandeltochten van meer dan anderhalf uur ook trouwens. Elke dag minstens een uur bewegen.
Bovenal matig en gezond eten!
Bovenal matig en gezond eten!
Om een verlies gewichtsverlies (vet) moet je voor 1 gram vet teverbranden 8à9 kcl verbranden, reken dus zellf maar uit, dit zal enorm traag gaan;
Enkel op water rijden (doe ik ook voor een
t iijdspanne van 1 uur)Maar je verbruikt geen vet zonder hulp van de koolhydraten Dus wanneer je KH zijn opgebruikt z
al er vetverbranding niet veel meer sprake zijn, voor vetverbranding heb je koolhydraten nodig. daarenboven komt vetverbranding pas los na
een half uur fertsen
Enkel op water rijden (doe ik ook voor een
t iijdspanne van 1 uur)Maar je verbruikt geen vet zonder hulp van de koolhydraten Dus wanneer je KH zijn opgebruikt z
al er vetverbranding niet veel meer sprake zijn, voor vetverbranding heb je koolhydraten nodig. daarenboven komt vetverbranding pas los na
een half uur fertsen
- superrose
- Forum-lid
- Berichten: 3276
- Lid geworden op: 02 sep 2009 00:36
- Locatie: Amsterdam totdat ik terug de provincie in ga
- Contact
Ik eet ook geen vis en vlees. Hoezo denk je dat dat niet gezond is?pierre92 schreef:Je wilt zeggen dat je gezond leeft en geen vis en vlees eet? :S
En dan denken dat je gezond eet.
Een paar uur op de fiets, het maakt alles zo simpel.
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
Ik eet wel vis en vlees (lang niet iedere dag trouwens), maar ben ook wel benieuwd waarom je niet gezond zou kunnen eten met een vis- en vleesloos dieet. Volgens mij kan dat prima. Kom maar op met die onderbouwing.superrose schreef:Ik eet ook geen vis en vlees. Hoezo denk je dat dat niet gezond is?pierre92 schreef:Je wilt zeggen dat je gezond leeft en geen vis en vlees eet? :S
En dan denken dat je gezond eet.
Ik vermoed dat pierre92 niet met een onderbouwing komt. Zijn uitspraak lijkt mij meer in de categorie grootspraak vallen.
Als je EN geen vlees eet EN geen vis, EN geen melk producten EN geen groente EN geen fruit EN geen bier. Dan wordt gezond eten wel heel lastig
Als je EN geen vlees eet EN geen vis, EN geen melk producten EN geen groente EN geen fruit EN geen bier. Dan wordt gezond eten wel heel lastig
Live fast; die young. mijn blog
Vlees en vis eten is zeker geen garantie voor gezonde voeding omdat overdaad schaadt en lang niet alle soorten een positieve bijdrage aan het lichaam geven.
Een uitgebalanceerde voeding, is echter EENVOUDIGER te realiseren in combinatie met vlees en vis dan wanneer je vegetarier of zelfs veganist bent.
Een uitgebalanceerde voeding, is echter EENVOUDIGER te realiseren in combinatie met vlees en vis dan wanneer je vegetarier of zelfs veganist bent.
Kijk: zonder dierlijke producten krijgen we onherroepelijk een vitamine B12 tekort. Conclusie: wij mensen hebben gewoon vlees, vis, zuivel nodig. We kunnen niet zonder. (of ken jij een boom waar vitamine B12-pilletjes aan groeien?)
En denk ook nog eens aan recente studies over carnitine, Co-enzym Q10, visvetzuren etc. etc. daar kun je gewoon niet omheen. Natuurlijk kun je je dagelijkse behoeft aan
zink, ijzer, mangaan en andere mineralen en vitamines en essentiele aminozuren uit groente, granen en noten halen, maar het is zoveel makkelijker om dat via dierlijke producten te doen!
(Zoals Focus al zegt)
MAAR. Ik ben geen voorstander van enorme vleesconsumptie. Er is ook veel onderzoek gedaan naar de schadelijke effecten van vlees en vis. Echter, bijna altijd zijn die schadelijke effecten terug te voeren op de bereidingswijze of behandeling van de dieren/vlees/melk.(En niet de dierlijke producten an sich) Bovendien is er nogal eens sprake van spurieuze correlatie, aangezien mensen die veel vlees eten, ook vaak veel alcohol nuttigen, roken en in het algemeen ongezond eten. Vergeet niet dat de dierlijke producten die wij nuttigen allemaal uit de bio-industrie komen. Daar telt alleen winst, winst, winst. En tja dan krijg je kippen die zo hard groeien dat hun poten hen letterlijk niet meer kunnen dragen.
Dus: in principe hebben we dierlijke producten nodig, maar wel zo vers mogeiljk, van gezonde, grasgevoerde dieren. En niet van de barbecue.
Nog een paar jaar en we mogen met z'n allen weer aan de verzadigde vetten. Hiep, hiep hoera, want boter is toch veel lekkerder dan margarine? En volle melkproducten lekkerder dan Monatoetjes? De voedingswetenschappers zitten lelijk in hun maag (haha leuke woordspeling, zie het nu pas) met de overweldigende hoeveelheid studies die momenteel naar buiten komen met ALLEEN maar positieve verhalen over cacao (juist, verzadigd vet). Het voedingscentrum weet echt niet wat ze hier mee aanmoet. Ik weet het wel, lekker boter en ei, kokos en cacao op de boterham. Zolang Unilever sponsor is van het voedingscentrum neem ik niks van hen aan, maar ga ik liever zelf op onderzoek uit.
Je zult mijn mening misschien afwijkend vinden, maar heus, alle voedingswetenschappers praten elkaar na. Vind maar eens één gedegen studie waarin de negatieve effecten van bijvoorbeeld verzadigd vet onomstotelijk worden vastgesteld.
En denk ook nog eens aan recente studies over carnitine, Co-enzym Q10, visvetzuren etc. etc. daar kun je gewoon niet omheen. Natuurlijk kun je je dagelijkse behoeft aan
zink, ijzer, mangaan en andere mineralen en vitamines en essentiele aminozuren uit groente, granen en noten halen, maar het is zoveel makkelijker om dat via dierlijke producten te doen!
(Zoals Focus al zegt)
MAAR. Ik ben geen voorstander van enorme vleesconsumptie. Er is ook veel onderzoek gedaan naar de schadelijke effecten van vlees en vis. Echter, bijna altijd zijn die schadelijke effecten terug te voeren op de bereidingswijze of behandeling van de dieren/vlees/melk.(En niet de dierlijke producten an sich) Bovendien is er nogal eens sprake van spurieuze correlatie, aangezien mensen die veel vlees eten, ook vaak veel alcohol nuttigen, roken en in het algemeen ongezond eten. Vergeet niet dat de dierlijke producten die wij nuttigen allemaal uit de bio-industrie komen. Daar telt alleen winst, winst, winst. En tja dan krijg je kippen die zo hard groeien dat hun poten hen letterlijk niet meer kunnen dragen.
Dus: in principe hebben we dierlijke producten nodig, maar wel zo vers mogeiljk, van gezonde, grasgevoerde dieren. En niet van de barbecue.
Nog een paar jaar en we mogen met z'n allen weer aan de verzadigde vetten. Hiep, hiep hoera, want boter is toch veel lekkerder dan margarine? En volle melkproducten lekkerder dan Monatoetjes? De voedingswetenschappers zitten lelijk in hun maag (haha leuke woordspeling, zie het nu pas) met de overweldigende hoeveelheid studies die momenteel naar buiten komen met ALLEEN maar positieve verhalen over cacao (juist, verzadigd vet). Het voedingscentrum weet echt niet wat ze hier mee aanmoet. Ik weet het wel, lekker boter en ei, kokos en cacao op de boterham. Zolang Unilever sponsor is van het voedingscentrum neem ik niks van hen aan, maar ga ik liever zelf op onderzoek uit.
Je zult mijn mening misschien afwijkend vinden, maar heus, alle voedingswetenschappers praten elkaar na. Vind maar eens één gedegen studie waarin de negatieve effecten van bijvoorbeeld verzadigd vet onomstotelijk worden vastgesteld.
fietsen, da\'s mijn verzetje!
Pierre, mijn vrouw is vegetarier en daarom eet ik zo'n 5 van de 7 dagen per week ook geen vlees of vis. Oplossing voor je B12 is noten door het eten heen dus sorry maar de noten groeien niet aan de boom maar zijn wel een natuurlijk oplossing voor je B12 tekort! En ik kan je zeggen, het levert mij geen enkel probleem op met mijn bloedwaarden (Geen tekorten )