Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
-
- Forum-lid
- Berichten: 1427
- Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
- Locatie: Amstelveen
Hier vanavond hutspot met een gesudderde schouderkarbonade.
Meer kan ik er niet van maken,buiten dat het er wel weer voor is
Meer kan ik er niet van maken,buiten dat het er wel weer voor is
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Gaat er ook in. Vergeten in te tikken. Schepje La Chinata. Ik heb zowel de zoete als de hot staanhavana schreef:Leuk recept Gerard. In de BBQ saus hoort natuurlijk wel gerookt paprikapoeder, dat zorgt voor die typische rooksmaak. Tegenwoordig gewoon te koop bij AH.
Ik kook eigenlijk nooit vlees. De oven is een prachtig stuk gereedschap met een perfect constante temperatuur en met weinig verlies van smaak.havana schreef:Het spareripsrecept ga ik zeker eens proberen. Ik kook ze meestal voor in water, maar zoals jij het doet lijkt me eigenlijk beter.
Beetje erfenis uit mijn Curaçao-tijd. Wij hadden daar geen oven, wel een BBQ. Alleen op de BBQ is heel lastig want het verbrandt snel. Vandaar het voorkoken.
Vraag, op welke temperatuur gaar jij ze in de oven?
Vraag, op welke temperatuur gaar jij ze in de oven?
150 graden
Overigens in de oven voorgaren en dan op de bbq werkt ook prima. Dat voorgaren kan ook gewoon een dag eerder want als ze nog een 40-50 minuten op de bbq gaan worden ze toch fikkie heet
ze zijn trouwens klaar Zijn echt enorme dikke ribs.
Overigens in de oven voorgaren en dan op de bbq werkt ook prima. Dat voorgaren kan ook gewoon een dag eerder want als ze nog een 40-50 minuten op de bbq gaan worden ze toch fikkie heet
ze zijn trouwens klaar Zijn echt enorme dikke ribs.
Vanmiddag even een klein uurtje op natuurijs kunnen schaatsen (de oude ijsbaan in het Asserbos was, licht krakend, berijdbaar) dus nu uiteraard stampot boerenkool.
When I see a person on a bicycle I have hope for the future of the human race.
- H.G. Wells
- H.G. Wells
Vandaag, de gisteren gemaakte, erwtensoep met hamschijf, ambachtelijke rookworst en gecombineerd met geroosterd stokbrood gegeten.
Het was wel een gemis dat er vandaag in Almere niet op natuurijs kon worden geschaatst.
Het was wel een gemis dat er vandaag in Almere niet op natuurijs kon worden geschaatst.
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
-
- Forum-lid
- Berichten: 1427
- Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
- Locatie: Amstelveen
O lekker dat eten wij nooit omdat de baas hier dat niet lust
Ik kom wel een bakkie halen
Ik kom wel een bakkie halen
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
@Gastheerg en Havana.
Je kunt de spare ribs natuurlijk voorkoken in een wat aangelengde marinade. Dan ribs eruit en de oven in.
Dan de marinade inkoken, zoals van bouillon naar fond, die je kunt gebruiken als saus maar ook om de ribs in de oven mee in te smeren.
Beste van twee werelden in mijn optiek.
Voor ongemalen kruiden en specerijen ga ik altijd naar de Toko (ik heb iets van 50 verschillende).
Veel goedkoper en een veeeeeel breder assortiment.
Altijd leuk om te experimenteren met mengsels. Beetje van dit, beetje van dat in de vijzel en proeven.
Eet smakelijk Gastheerg maar die ribben zitten nu waarschijnlijk al ergens onder jouw ribben
Friet en een verse/frisse salade erbij zeker?
Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn.
Quote Jamie Oliver:
'The poorest people in the world eat the most incredible food in the world. On one condition, that they know how to cook'
Bovenstaande quote gebaseerd op de Italiaanse keuken. Italie, India en Japan zijn eigenlijk mij favoriete 'keukens'.
Je kunt de spare ribs natuurlijk voorkoken in een wat aangelengde marinade. Dan ribs eruit en de oven in.
Dan de marinade inkoken, zoals van bouillon naar fond, die je kunt gebruiken als saus maar ook om de ribs in de oven mee in te smeren.
Beste van twee werelden in mijn optiek.
Voor ongemalen kruiden en specerijen ga ik altijd naar de Toko (ik heb iets van 50 verschillende).
Veel goedkoper en een veeeeeel breder assortiment.
Altijd leuk om te experimenteren met mengsels. Beetje van dit, beetje van dat in de vijzel en proeven.
Eet smakelijk Gastheerg maar die ribben zitten nu waarschijnlijk al ergens onder jouw ribben
Friet en een verse/frisse salade erbij zeker?
Lekker eten hoeft niet moeilijk te zijn.
Quote Jamie Oliver:
'The poorest people in the world eat the most incredible food in the world. On one condition, that they know how to cook'
Bovenstaande quote gebaseerd op de Italiaanse keuken. Italie, India en Japan zijn eigenlijk mij favoriete 'keukens'.
We thought that we had the answers
It was the questions we had wrong
U2-11 O'Clock Tick Tock
It was the questions we had wrong
U2-11 O'Clock Tick Tock
Oké, maar alleen als je op de fiets komt en er is nog een portie over voor mij vanavond of anders morgen. De andere helft van de pan is ingevroren voor later.Ikon schreef:O lekker dat eten wij nooit omdat de baas hier dat niet lust
Ik kom wel een bakkie halen
Er komt een moment dat je wind mee hebt. Pinarello F10 - Ultegra 8050 Di2 - Carbonspeed C50 Tubeless
-
- Forum-lid
- Berichten: 1427
- Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
- Locatie: Amstelveen
Ik kom nooit die rot brug over om bij je te komen maarOrlok schreef:Oké, maar alleen als je op de fiets komt en er is nog een portie over voor mij vanavond of anders morgen. De andere helft van de pan is ingevroren voor later.Ikon schreef:O lekker dat eten wij nooit omdat de baas hier dat niet lust
Ik kom wel een bakkie halen
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
-
- Forum-lid
- Berichten: 924
- Lid geworden op: 02 dec 2008 22:48
Rooksmaak voeg je toe door te roken. Niet door een poeder met Rooksmaak.
Vlees koken snap ik ook niet echt. Gewoon low en slow indirect op de BBQ. Dan kan het nooit aanbranden.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk
Vlees koken snap ik ook niet echt. Gewoon low en slow indirect op de BBQ. Dan kan het nooit aanbranden.
Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk