Voor fietsgerelateerde topics die niet in een andere categorie passen.

Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 40253
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 22 jan 2017 21:12

Gastheerg schreef:We beginnen met een amuse van wagyu carpaccio ]
Tobbert :mrgreen:

In Japan afgelopen zomer bij een businessdiner kort gegrild waygubeef gegeten.... ik ga in juli weer :lol:
Less is bore

Gebruikersavatar
Wiliertoerist
Forum-lid
Berichten: 2049
Lid geworden op: 25 jul 2013 22:20

Gebruikersavatar Wiliertoerist 22 jan 2017 21:30

Top vlees.
Ik had Jan Slangen in Veulen vroeger als klant, elk bezoek was een feest en met wat aankopen in de koelbox terug naar huis.

dario
Forum-lid
Berichten: 3864
Lid geworden op: 03 mei 2005 11:30

dario 22 jan 2017 21:54

Ben zelf al sinds een aantal dagen met vakantie in het Zwitserse kanton Graubünden, en vandaag had de hotelchef een heel menu van klassieke Bündner specialiteiten voor ons klaar:
- Bündner Trockenfleisch
- notenslaatje
- Gerstensuppe
- trio van Capuns, Pizokels en Plains in Pigna
- saucijsje van hert
- Quetschensorbet, royaal gearroseerd met vieille prune (Nusstorte kon er ècht niet meer bij!)
Simpele bergkost, ja, maar vooral: goed bereide (h)eerlijke producten!
Vergezeld van een fijn flesje nebbiolo uit de Valposchiavo: wat wil een mens nog meer?
(ja, zon en sneeuw, maar die zijn er ook) :winkthumb:
Een koersbroek aan de waslijn: voor de ene woordloze poëzie, voor de andere geen gezicht. (rv)

Corny121
Forum-lid
Berichten: 372
Lid geworden op: 30 jul 2014 13:27
Locatie: Zoetermeer

Corny121 23 jan 2017 15:23

Geïnspireerd door de spareribs hier verschenen eerder deze week, vandaag zelf ook maar eens spareribs bereiden. Die staan te garen in de oven, bijbehorende saus staat lekker te pruttelen. Er bij een verse zelfgemaakte huzarensalade, favoriet van mijn 4 jarige dochter en wat vers gemaakte patatten.
#HoeMoeilijkKanHetZijn

Gebruikersavatar
daniel1975
Forum-lid HC
Berichten: 40253
Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14

Gebruikersavatar daniel1975 23 jan 2017 15:29

havana schreef:Leuk recept Gerard. In de BBQ saus hoort natuurlijk wel gerookt paprikapoeder, dat zorgt voor die typische rooksmaak. Tegenwoordig gewoon te koop bij AH.

Het spareripsrecept ga ik zeker eens proberen. Ik kook ze meestal voor in water, maar zoals jij het doet lijkt me eigenlijk beter.
Voorkoken? :shock: :shock:
Gewoon paar uur indirect op de (gesloten) Q bij 110gr met een beetje appelhout :mrgreen:
Less is bore

Heppiebianchi
Forum-lid
Berichten: 1427
Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
Locatie: Amstelveen

Heppiebianchi 23 jan 2017 15:50

Zit er deze zomer misschien een forum BBQ aan te komen :lol: :like: :like:
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020

Gebruikersavatar
TumTumTum
Forum-lid
Berichten: 3224
Lid geworden op: 26 jul 2012 23:19
Locatie: Rotterdam

Gebruikersavatar TumTumTum 23 jan 2017 17:41

Na een forumrit?
Veni. Vidi. Fietsie.

Gebruikersavatar
Supergrover
Forum-lid HC
Berichten: 4468
Lid geworden op: 14 feb 2007 22:10

Gebruikersavatar Supergrover 23 jan 2017 17:54

goed idee!
"nat hout brandt niet!! "

Bianchi via Nirone 7

Gebruikersavatar
Ernie C.
Forum-lid HC
Berichten: 16911
Lid geworden op: 18 jun 2012 15:43

Gebruikersavatar Ernie C. 23 jan 2017 18:10

Ik heb nog 10 kuub appelhout liggen...
Campagnolo Ultra Dork

Gebruikersavatar
Gastheerg
Forum-lid HC
Berichten: 6645
Lid geworden op: 28 okt 2011 20:51
Contact

Gebruikersavatar Gastheerg 27 jan 2017 19:08

Pastinaakstamp met ribeeye op een bedje balsamico uien en een sausje van tomaten en mosterd.

Afbeelding

dario
Forum-lid
Berichten: 3864
Lid geworden op: 03 mei 2005 11:30

dario 27 jan 2017 19:52

Vrijdag visdag! :)
Meer bepaald pietermannetjes: een onderschatte, maar heel smakelijk vissoort.
Afbeelding
Een koersbroek aan de waslijn: voor de ene woordloze poëzie, voor de andere geen gezicht. (rv)

Gebruikersavatar
MarcFaFo
Forum-lid
Berichten: 1544
Lid geworden op: 30 sep 2012 20:39

Gebruikersavatar MarcFaFo 27 jan 2017 20:18

Shushi met een fantastische witte wijn
Afzien is de kunst om je protesterende organen in slaap te wiegen... onamihs stal die van P.Winnen.

Plaats reactie