Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
- Sweety2008
- Forum-lid
- Berichten: 3098
- Lid geworden op: 26 sep 2014 23:11
Vanmorgen 1 kop koffie.
Lunch 2 sneetjes meergranenbrood een met smeerkaas en de ander met appelstroop.
Wat ik vanavond ga eten weet ik nog niet omdat we zaterdagavond meestal wat chips en noten eten met rode wijn.
Meestal laat ik het avondeten dan uitvallen.
Lunch 2 sneetjes meergranenbrood een met smeerkaas en de ander met appelstroop.
Wat ik vanavond ga eten weet ik nog niet omdat we zaterdagavond meestal wat chips en noten eten met rode wijn.
Meestal laat ik het avondeten dan uitvallen.
Ghost Nivolet 6LC
- Supergrover
- Forum-lid HC
- Berichten: 4468
- Lid geworden op: 14 feb 2007 22:10
Nu in de aanbieding bij de Appie...Jans schreef:Als je ze nog kunt vinden, het is een echte seizoensvrucht, misschien bij de Lidl. Een beetje van half november tot, denk ik, half-eind januari. Is een heerlijke zoete vrucht. Als ze uit Israël komen heten ze sharon. Alleen als ze heel erg rijp worden dan worden ze wat "melig".Avvocato schreef:Een kaki is bedoel je die fruitsoort die bovenkomt als ik dat google? Nog nooit van gehoord en hier al een paar keer genoemd
-
- Forum-lid
- Berichten: 2744
- Lid geworden op: 09 aug 2014 20:21
Sorry maar je eet echt veel te weinig. Je kan er misschien van leven maar gezond is het niet. Je zei dat je slank wou blijven maar als je zo weinig eet slaat je lichaam alles op dus heeft het een tegenovergesteld effect.Sweety2008 schreef:Vanmorgen 1 kop koffie.
Lunch 2 sneetjes meergranenbrood een met smeerkaas en de ander met appelstroop.
Wat ik vanavond ga eten weet ik nog niet omdat we zaterdagavond meestal wat chips en noten eten met rode wijn.
Meestal laat ik het avondeten dan uitvallen.
Maak joe woar
@TTT De kaki al gegeten?
Sweety, weet je dat een laag BMI ook funest is voor je botdichtheid? Ik weet het dat je alles doet voor een laag lichaamsgewicht, maar 5kg meer, daar krijg je niks van. (En nu bedoel ik niet dat je in één maand 5kg er aan moet eten) Nu alleen kans dat je werkelijk alle mineralen en vitamines gaat missen. En een pilletje is daar ook niet de oplossing voor, zeker niet als het op een natuurlijke manier op te lossen zou zijn. Maar ja, het is tegen dovemansoren gezegd, ik weet het.
Sweety, weet je dat een laag BMI ook funest is voor je botdichtheid? Ik weet het dat je alles doet voor een laag lichaamsgewicht, maar 5kg meer, daar krijg je niks van. (En nu bedoel ik niet dat je in één maand 5kg er aan moet eten) Nu alleen kans dat je werkelijk alle mineralen en vitamines gaat missen. En een pilletje is daar ook niet de oplossing voor, zeker niet als het op een natuurlijke manier op te lossen zou zijn. Maar ja, het is tegen dovemansoren gezegd, ik weet het.
Een dikke +1! Dat gelul van 'dat lust ik niet'. Laat je kinderen alles en afwisselend eten, en dan blijken ze heel veel lekker te vinden. En het excuus van tijd: mijn vrouw en ik werken beide 5 dagen in de week en de kinderen krijgen altijd afwisseld, vers en zelfbereid te eten. Slechts een kwestie van plannen en uiteindelijk wat minder voor dat kastje met bewegende beelden hangen.chrissiewizzie schreef:@gastheerg: er zijn zoveel mensen die volledig in dienst van de kinderen koken en bij voorbaat allemaal troep gebruiken en niet afwisselen. Wij koken wat we lekker vinden en wat gezond is en de kinderen eten alles mee. Soms lusten ze iets niet, maar dan moeten ze in ieder geval proeven. Meestal vinden ze het toch best lekker. Als je bij voorbaat al tegen een kind zegt dat ze geen spruitjes lust, zal ze ze nooit eten. Bij ons vinden ze ze juist heerlijk. Net als haring en schimmelkazen. Gewoon laten proeven en laten wennen. Ook eten is opvoeden.
En vanavond was het pizza, maar dan wel uit het kookboek Polpo. Net even anders, maar zo goed!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
insta #gravelgremmen
Chesini ‘Peacock’ - Rodeo Labs Flaanimal 5.0
Chesini ‘Peacock’ - Rodeo Labs Flaanimal 5.0
Vanavond vers gesneden frietjes (deze namiddag al een eerste keer gebakken). Een mals stukje biefstuk, champignons in roomsaus erbij, wat tomaten en waterkers. Daar mag wat zelfgemaakte mayonaise bij.
En een ijsje als toetje.
De boog moet niet altijd gespannen staan
En een ijsje als toetje.
De boog moet niet altijd gespannen staan
-
- Forum-lid
- Berichten: 1427
- Lid geworden op: 23 apr 2015 21:36
- Locatie: Amstelveen
Misschien niet zo goed,maar wel makkelijk en reuze lekker
Olympia Ikon ultegra 2015
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
Sparta R5T LTD 2019
Giant FASTROAD SL 1 2020
En het vooral prioriteit gevenJoostG schreef:Slechts een kwestie van plannen
Voor mij is hoe ik met eten omga ook helemaal geen hobby. Het is een levensovertuiging. Wat je eet, waar het vandaan komt, hoe je het het beste klaar kan maken etc.
Fietsen, fotografie en muziek zijn hobby's. Strikt kan je daar zonder. Eten moet nu eenmaal en als het dan toch moet doe het dan bewust en maak er een feestje van. Het liefst van de hele keten en dat mag best wel een keer wat minder gezond.
Overigens een beetje gezond eten en al die rotzooi in pakjes laten staan is ook serieus beter voor het milieu. En verse zelf gemaakte pasta een zegen voor je energie rekening
Kooktijd 1 minuut
Ik zet zo de cannelloni met spinazie en zalm in de oven................
ik zal het maar toegeven, ik lust lang niet alles. Dat heeft niets met (mijn) opvoeding te maken. We moesten thuis ook alles eten, totdat mijn zus het een keer weer net zo snel op tafel bracht als dat het haar mond in gegaan was.
En is dat in mijn ogen zo erg? Nee helemaal niet, de één houdt van bergklimmen, de ander van dammen, allebei gelukkig. En voor mij is dat met eten ook, als je alles lust, heel fijn, maar als je wat dingen niet lust, ik lijdt er niet onder.
En er zijn heel veel pakjes die ik echt wel lekker vind. Het enige probleem dat ik er vaak mee heb is het zoutgehalte.
En is dat in mijn ogen zo erg? Nee helemaal niet, de één houdt van bergklimmen, de ander van dammen, allebei gelukkig. En voor mij is dat met eten ook, als je alles lust, heel fijn, maar als je wat dingen niet lust, ik lijdt er niet onder.
En er zijn heel veel pakjes die ik echt wel lekker vind. Het enige probleem dat ik er vaak mee heb is het zoutgehalte.
wat een geweldige zinJans schreef:totdat mijn zus het een keer weer net zo snel op tafel bracht als dat het haar mond in gegaan was.
En idd je hoeft niet alles te lusten (ik ben niet dol op bloedworst, tuinbonen en witte chocolade als dat al zo mag heten) maar in mijn ogen wel alles een keer proberen. En vind je het niet lekker? Gewoon terug op tafel