Gestoomde diepvriesgroente is in principe niks mis mee hoor. Even kijken of er niet teveel additieven bij zijn gevoegd, maar dat invriesproces is echt wel goed.
Erwtensoep (sowiso alle soep!) is hier eigenlijk altijd huisgemaakt. Je kunt van alles soep brouwen. Er komt dan hooguit bij sommige soepen iets extra bij zoals wat kokosmelk in de pompoensoep, of theelepeltje currypasta bijv.
@koereur: jij bent toch een aantal jaren geleden enorm afgevallen na het veranderen van je leefstijl?
Wat gaat of heeft de fietsforum renner gegeten vandaag.
- daniel1975
- Forum-lid HC
- Berichten: 40086
- Lid geworden op: 11 nov 2004 14:14
Less is bore
-
- Forum-lid
- Berichten: 577
- Lid geworden op: 16 jul 2024 14:54
Soep is inderdaad echt een wereldgerecht!! Je kunt er alle kanten mee op en is het ultieme comfort food zoals dat tegenwoordig heet!
Koud mat een overdaad aan komkommer of courgette in de zomer, warm met langetrokken bouillons in de winter.
En wat over is kan prima ingevroren worden.
Vanavond köfte met yoghurt en veel verse groenten. Uiteraard zelfgemaakt (hoewel het gehakt van de Aldi komt)
Wel gekruid met zelf gedroogde kruiden uit de moestuin en uien van eigen kweek. Dat dan weer wel
Helaas nog geen schapen en koeien in onze tuin
Koud mat een overdaad aan komkommer of courgette in de zomer, warm met langetrokken bouillons in de winter.
En wat over is kan prima ingevroren worden.
Vanavond köfte met yoghurt en veel verse groenten. Uiteraard zelfgemaakt (hoewel het gehakt van de Aldi komt)
Wel gekruid met zelf gedroogde kruiden uit de moestuin en uien van eigen kweek. Dat dan weer wel
Helaas nog geen schapen en koeien in onze tuin