Pagina 1 van 3

best cool van Livestrong

Geplaatst: 10 feb 2010 00:02
door superrose
Ik wist niet zeker waar de topic te plaatsen, maar ik moet dit even delen. Vandaag heb ik contact opgenomen met Livestrong. Dit deed ik omdat ik vandaag gehoord heb dat mijn vader weer kanker heeft en hij zich eenzaam voelt terwijl hij behandeld wordt en ook erna.
Ik weet dat mijn vader zich minder alleen voelt doordat hij ziet dat mensen livestrong bandjes dragen.
Dus heb ik livestrong gemaild om te vragen of ze mijn vader een kaart ofzo willen sturen en binnen een paar uur had ik antwoord:

Rose,

Thank you so much for contacting us regarding your Dad. Please feel free to reply with his name, mailing address and information regarding their diagnosis. We will be sure to send an encouragement packet as soon as possible. If you have any questions regarding the foundation or the programs we offer, please do not hesitate to let us know.

Regards,
Julie Stansberry LIVESTRONG Organizational Support Team www.livestrong.org Addressing the Global Burden


Dat vind ik supercool!

Geplaatst: 10 feb 2010 00:07
door danny1407
Ik had het al gelezen op je blog, maar wilde het niet "in de groep gooien" of je er onbedoeld mee lastig vallen.........: sterkte Rose, livestrong.

(ook voor je vader)





Geplaatst: 10 feb 2010 00:12
door jorisb
Dat is inderdaad erg cool van ze.

Sterkte Rose !

Geplaatst: 10 feb 2010 00:19
door basko
Sterkte Rose! Live Strong!

Geplaatst: 10 feb 2010 01:29
door pwaverijn
erg chique dat ze zo snel gereageerd hebben!
sterkte ermee!

Geplaatst: 10 feb 2010 01:46
door tjb
Ik heb liever dat je vader beter wordt dan emotie delen in de ziekte die hij heeft. Of je nu positive thinking zegt van dit gebaar, het is veel beter dan in delen van compassie. En daarmee is livestrong weer zo'n hype gedoe.

Het is net zoals 2pac zegt in een liedje. "We all ignorant to AIDS, 'till it happens to you,
Just be a man, make plans, listen to your voice" van de 'The Good Die Young';

Het ligt er natuurlijk aan wat zo'n iemand nodig heeft die op het ziektebed ligt, dat maakt enorme verschillen. Compassie of geloof van een medestander in beterschap.

Ik wens je vader beterschap Rose, hopelijk gelooft hij er zelf ook in!

Geplaatst: 10 feb 2010 10:27
door edwin01
Livestrong, hypegedoe...... ach.... Ik vind het inderdaad bijzonder chique dat een dergelijke grote organisatie aandacht heeft voor een individu.

Veel sterkte Rose, voor je pa en voor jullie zelf!

Geplaatst: 10 feb 2010 10:36
door brummi
Rose,

Het klinkt heel herkenbaar, die gele bandjes betekende voor mijn moeder ook heel veel steun vandaar dat ik in mijn kast een hele voorraad heb aangelegd en het altijd draag.

Veel sterkte.


Geplaatst: 10 feb 2010 10:46
door ace1978
Veel sterkte! Ik heb mijn moeder op jonge leeftijd verloren aan deze vreselijke ziekte. De spanning van onderzoeken en uitslagen, heftigheid van behandelingen, daarbij is iedere steun zo welkom en dan is het mooi dat je deze reactie terug krijgt!

Geplaatst: 10 feb 2010 10:55
door bottecchia
Mooi om te lezen dat zo'n organisatie zich niet te groot voelt om zo snel te reageren op een individueel verzoek. Het is natuurlijk maar een kleine moeite maar je moet het wel even doen.

Maar ook een dikke pluim voor Rose om zoiets te verzinnen. Is eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal. Veel moeite is het niet maar ik vind het wel een leuke en originele manier om je vader een zetje in de rug te geven.

Geplaatst: 10 feb 2010 11:13
door cyclelicious
Sterkte Rose!

Geplaatst: 10 feb 2010 11:30
door forza
Super dat er zo snel een reactie komt. Als je dit bij een willekeurig ander bedrijf/organisatie doet is het maar de vraag hoe snel en of je een reactie krijgt. Het gaat om het individu en niet om de grote naam en dat maken ze op deze manier waar.

Sterkte Rose.