Pagina 1 van 1

drukspuit

Geplaatst: 07 mar 2011 19:32
door andre1947
Om niet afhankelijk te zijn van vaste afspuitmogelijkheden wil ik een mobiele drukspuit aanschaffen. Als ik internet afzoek, kom ik toch maar één merk tegen nl. de Easy Washer. Lijkt mij een prima ding.
De prijs van de spuit is een zogenaamde adviesprijs, maar ik kan nergens een firma vinden die ook maar iets van de adviesprijs afdoet. Het lijkt wel of de fa Easy Washer de markt afgegrendeld heeft.Kent iemand een (internet)winkel waar die Easy Washers wat aantrekkelijker geprijsd zijn.

Geplaatst: 08 mar 2011 02:09
door jeroenkuiper
je kunt natuurlijk ook de bedrijven aanschrijven of er nog wat aan de prijs te doen valt (nee heb je, ja kun je krijgen)

mail je toch dat je misschien bij hun wilt aankopen, maar meer bedrijven aangeschreven hebt, zal gegarandeerd wel 1 of 2 bijzitten die iets van hun marge willen inleveren voor een verkoop.

Geplaatst: 09 mar 2011 19:00
door jopieklep
Wellicht een veel goedkoper alternatief: Een Gardena of Gloria onkruidspuit, niet zo'n kleintje maar een grote met een liter of 10 (geloof ik) inhoud. Water erin pompen en spuiten maar! Je hebt wat geduld nodig om de hele fiets te doen, maar het ergste vuil op je aandrijflijn en remklauwen/V-brake armen heb je er zo mee weg. Ik knikker dat ding tegenwoordig standaard achterin de auto als ik ga mtben

Geplaatst: 10 mar 2011 17:44
door snellejelle1
Je kan ook eventueel kijken of Easy Washer in de komende weken op een evenement of beurs staat. Het kan zijn dat er tijdens z'n beurs een actie prijs gehanteerd wordt...

Geplaatst: 12 mar 2011 11:17
door richard1974
Ik heb me ook wel is in die dingen verdiept, ik had altijd wel een reden om te denken: dat is het net niet. Ik gooi mijn mtb na het fietsen gewoon achter in de auto (wagon, met een dekentje valt het met de vuiligheid echt enorm mee) en vervolgens rij ik toch maar langs de plaatselijke carwash: Spuiten, drogen klaar.......mischien ook niet ideaal maar voor mij werkt het. Horrorverhalen over al het vet uit je fiets spuiten bij de carwash zijn volkomen onzin, mits je je verstand gebruikt.

Overigens, mijn grootste bezwaar was dat je dat ding iedere keer toch maar weer mee moet slepen (ik woon drie hoog). Ben wel benieuwd naar je ervaring als je hem hebt gekocht.......

Geplaatst: 12 mar 2011 20:20
door pafdiver
Deze week de Easywasher Ex-1028 gekocht. Via MTB4duchenne. Prijs bleef hetzelfde maar 20 euro ging naar het goede doel. En geen verzondkosten. Inmiddels uitgebreid getest. Prima ding om je fiets schoon te maken.

Re: drukspuit

Geplaatst: 20 jun 2011 12:51
door mtbonderhoud
Spam verwijderd.