Alle MTB goederen die aangeboden worden.
Forumregels
Belangrijk: Lees voor je hier iets te koop aanbiedt dit topic: De regeltjes!

Cannondale Jekyll

whs
Forum-lid
Berichten: 38
Lid geworden op: 03 jul 2007 08:06

whs 04 sep 2008 16:34

Eigenlijk zonde om weg te doen, ben er niet veel aan toe gekomen hem te gebruiken, maar kom er bijna zeker het komende jaar niet aan toe en misschien nog veel langer, dus:


Cannondale Jekyll (2004), voorvering (Fatty ultra DL 80) heeft recent een beurt gehad, nieuwe ketting (Wipperman connex), nieuwe Tacx derailleur wieltjes met gesloten RVS lagers (originele Shimano wieltjes heb ik ook nog), nieuwe cassette, nieuw zadel (foto 2, Selle Italia Gel flow, met uitsparing in het midden). Magura Julie hydraulische schijfremmen (20 cm schijf voor, 16 cm achter), XT achter derailleur, LX voorderailleur. 3x9 versnellingen. Voor- en achter vering zijn tijdens het rijden aan/uit te schakelen. Crank lengte: 175 mm

banden: terrein banden (bijna niet gebruikt) + Schwalbe Big apple + Continental sport contact slicks (net nieuw, ca. 60 km op gereden). In uitstekende staat. Ik gebruik hem bijna niet sinds ik weer een racefiets heb vandaar dat ik hem aanbied. De fiets is weinig gebruikt, een paar duizend km (bijna uitsluitend op asfalt...). Alles is dan ook in prima staat, bijna als nieuw.

Erbij het originele Cannondale handboek, + grote map met allerlei documentatie over onderhoud van de vering (als je dat zelf wil doen, heb ik niet gedaan, is ook speciaal gereedschap voor nodig wat ik nog niet gekocht had), schijfremmen etc.

Ook nog erbij: Pomp voor de voorvork, heeft ook een knop om de druk te verminderen.
(bagage rek op plaatje 1 heb ik niet meer)

Oh ja, en er zit een fietscomputertje en een bel op :-)

Op te halen in Alphen a.d. Rijn.

Bijna vergeten: Vraagprijs: 1000,-

[img=http://www.xs4all.nl/~swhs/verkoop/jekyll/1.jpg]

[img=http://www.xs4all.nl/~swhs/verkoop/jekyll/2.jpg]

Plaats reactie