Pagina 1 van 1

Op zoek naar dit stuur

Geplaatst: 03 feb 2011 10:10
door cyclinggirl81
Gisteren kreeg ik de fiets binnen en daar stond een heel mooi stuur in. Het toeval wil dat ik dit stuur eerder deze week al op internet had gezien daar ik op zoek ben naar een wit stuur. Ik heb bij voor mij bekende fietsenzaken nagevraagd of zij dit stuur kunnen bestellen maar niemand kan aan de witte versie komen. Ik bestel het stuur liever niet in het buitenland omdat ik wil voelen of het wel een goed stuur is voor mij.

Het gaat om dit stuur Profile Cobra Carbon white (maat 40)
http://cascadeclimbers.com/gear/general ... m-318.html

Geplaatst: 03 feb 2011 10:29
door danny1407
Ik denk dat je echt op zoek moet naar iemand die dat stuur op voorraad heeft.

Dat ze niet aan de witte versie kunnen komen, zou weleens een kaasverhaal kunnen zijn.
Omdat je het stuur wilt proberen zullen ze waarschijnlijk niet geneigd zijn dit stuur te bestellen omdat ze er anders mee "opgescheept" zitten.
Het is tenslotte niet het goedkoopste stuur wat je uitgezocht hebt.

Geplaatst: 03 feb 2011 10:41
door cyclinggirl81
Daar zit wel wat in. Misschien moet ik maar gewoon eens gaan kijken wie de zwarte versie heeft want die kun je wel overal krijgen. En dan zou ik kunnen kijken hoe en wat.

Geplaatst: 03 feb 2011 11:49
door amclassic-fan
Waarom wil je specifiek dit stuur? Het stuur is wel heel behoorlijk aan 't gewicht voor de prijs. De drop is ook vrij groot, dat moet je net liggen.

Geplaatst: 03 feb 2011 17:30
door trifox
cyclinggirl81 schreef:Gisteren kreeg ik de fiets binnen en daar stond een heel mooi stuur in. Het toeval wil dat ik dit stuur eerder deze week al op internet had gezien daar ik op zoek ben naar een wit stuur. Ik heb bij voor mij bekende fietsenzaken nagevraagd of zij dit stuur kunnen bestellen maar niemand kan aan de witte versie komen. Ik bestel het stuur liever niet in het buitenland omdat ik wil voelen of het wel een goed stuur is voor mij.

Het gaat om dit stuur Profile Cobra Carbon white (maat 40)
http://cascadeclimbers.com/gear/general ... m-318.html


Normaal gezien moet het vanaf heden perfect te bestellen zijn via een dealer die werkt met Veltec (invoerder van Profile). Dus dat kan in principe geen probleem vormen. Zelf rij ik nu reeds 2 seizoenen met het cobra stuur en wat mij betreft een schitterend stuur die voor mij perfect in de hand ligt. de platte bovenkant is comfortabel voor het klimmen. Zelf ben ik niet zo te vinden voor de compact sturen die nu zo "in" zijn. Kun je met de cobra lekker diep in de beugels als het erop aan komt.

Geplaatst: 05 feb 2011 20:34
door cyclinggirl81
Oke dan moet ik daar naar op zoek. Ik ben zelf een dame en ik vraag mij af dat als die drop echt zo groot is of het dan idd wel een goed stuur voor mij is. De platte bovenkant van de Cobra spreekt mij wel erg aan omdat omdat ik ook van klimmen hou.