Pagina 1 van 1

Wat moet ik kopen? van limpurg/fietsgigant.nl? ervaringen?

Geplaatst: 12 jul 2007 15:07
door beurdo
Hallo,

Ik ben bezig met de aanschaf van een racefiets. Mijn budget is maximaal € 800,--. Mijn oog is gevallen op een 'van Limpurg' full ultegra (via de www.fietsgigant.nl). Heeft iemand ervaring met de fietsgigant.nl? Heeft iemand ervaring met 'van limpurg' fietsen?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Met vriendelijke groet,

Bart

Geplaatst: 12 jul 2007 15:28
door havana
Gebruik de zoekfunctie zoek op 'fietsgigant'

Geplaatst: 12 jul 2007 17:24
door remco75
Bart,

Ik heb vorig jaar een "van Limpurg" bij de Fietsgigant gekocht.
Een "van Limpurg" is niets meer of minder dan een "Intersens". Kijk maar eens op www.targetbikes.nl
Van Limpurg is het huismerk van de Fietsgigant. Andere fietszaken verkopen dezelfde fiets onder een andere naam. Voor meer info over de fiets kun je een kijkje nemen op dit forum http://forum.fiets.nl/topic.asp?TID=9228
Ik vind dat de fietsen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben, maar ik ben geen wedstrijdfietser. Ik fiets puur voor de lol (en mijn conditie) mijn rondjes door het Twentse land ;-) Ik mocht trouwens bij het afhalen zelf nog kiezen wat voor stickers (Intersens, Van Limpurg) ik op mijn frame wilde hebben.

Over de Fietsgigant kan ik kort zijn: Fietsen zat in huis, maar verwacht niet veel service. Vooral op de drukke zaterdagen lopen hier veel jonge ventjes van een jaar of 16 rond die nauwelijks weten dat een wiel rond is. Maar er werken ook wel een paar jongens die weten waarover ze praten. Zorg er in ieder geval voor dat je goed weet wat je wel en niet wilt als je hier een fiets koopt en weet wat voor maat je moet hebben!

Succes,
Remco