Pagina 1 van 1

hartslagmeter werkt niet

Geplaatst: 21 okt 2011 21:13
door fietser75
Sinds kort heb ik een Sigma BC 1909 HR. Voor ik ga fietsen maak ik de borstband een klein beetje nat zoals in de gebruiksaanwijzing beschreven.
Heel af en toe werkt de hartslagmeter. Dit duurt dan enkele seconden, maar nooit langer dan een minuut. De batterij heb ik al gewisseld, maar dit heeft geen verbetering gegeven. Ook heb ik geprobeerd om de borstband hoger of lager te dragen, maar dit geeft ook geen verschil.

Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

Re: hartslagmeter werkt niet

Geplaatst: 21 okt 2011 22:15
door rob74
wat dacht je van garantie?

Re: hartslagmeter werkt niet

Geplaatst: 22 okt 2011 20:01
door RRon
Doet hij het ook niet als je gewoon recht op staat?? Kan mij voorstellen dat je op de fiets je schouders iets naar elkaar drukt waardoor de contactpunten van je band niet goed contact maken! Ikzelf gebruik de borstband alleen bij het hardlopen en dan heb ik die band onderaan mijn " tiet" zitten, altijd contact!!

Re: hartslagmeter werkt niet

Geplaatst: 31 okt 2011 10:08
door fietser75
Probleem is opgelost. De borstband was defect (dat verwacht je niet als je iets nieuw uit de doos haalt) en ik heb onder garantie een nieuwe gekregen. Wat met opviel was dat deze nieuwe een zilverkleurig HR logo op de voorkant heeft, terwijl de oude helemaal zwart was.