Pagina 1 van 1

Last van voorkant schouders

Geplaatst: 30 sep 2012 16:20
door zarath78
Ik heb vandaag mijn eerste 100+ ritje gereden op mijn nieuwe fiets en hoewel alles perfect aanvoelde en ik erg blij en met mijn aankoop is er toch 1 ding dat me niet lekker zit.

Ik kreeg vanaf een kilometer of 50 wat last van de voorkant van mijn schouders. Het doet niet echt pijn ofzo, maar voelt een beetje geirriteerd/stijf en als even kan heb ik het liever niet :) . Verder heb ik nergens last van (hamstrings, benen, rug) dus heb niet het idee dat het aan de hoogte van mijn zadel ligt. Enige dat ik kan bedenken is dat mijn stuur iets hoger staat t.o.v. mijn zadel in vergelijking met mijn vorige fiets en dat daardoor mijn zit iets hoger is.

Nu zit er 25mm aan spacers onder mijn stuurpen dus Ik zat er aan te denken om er daar een of twee tussen uit te halen. Alleen ben ik zelf niet zo handig, dus voor ik er aan begin hoopte ik bevestiging te krijgen dat dit inderdaad de soort klachten zijn die je krijgt als je stuur hoger staat dan dat je gewend bent. Iemand die dit kan bevestigen of anders een andere reden kan bedenken van de (lichte) klachten?