Pagina 1 van 1

Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 08:04
door Norton
Als beginnend fietser ben ik opzoek naar een nieuwe outfit. Vind de kleding van Sportful wel mooi. Twijfel alleen over een paar dingen, zowel de Gruppetto als de Giro bibshort staan op m'n lijstje, de ene met de Bodyfit Pro zeem en de andere met de Comfort Pro zeem. Heeft iemand ervaring met één van beide en wat is de beste keuze. De Giro vind ik persoonlijk mooier. Ook wil ik graag arm- en beenwarmers bestellen. Is het wijzer om de No-Rain versie te kopen, of gewoon normale ivm de warmte? Ben niet echt van plan om in de regen te fietsen, gaat mij er meer om welke warmer zijn. Als de No-Rain versie ook warm genoeg zijn is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Re: Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 08:38
door Herman_N
Ik heb ook de nodige kleding van Sportful. De zeem is eigenlijk altijd goed. Belangrijker is de pasvorm. De kleding moet strak om je lijf zitten en niet gaan schuren. Dan kun je je geen buil vallen. Wat betreft de arm- en beenstukken zou ik me geen zorgen maken over de warmte. Dat is sowieso wel ok. Let op, want beenstukken kunnen wel eens schuren in je knieholte. Sportful heeft ook arm- en beenstukken die heel strak om je huid zitten. Daar zou ik ook eens naar kijken. Succes.

Re: Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 14:35
door rielplayer
even een tegengeluid... ik heb de grupetto bibshort en vind het helemaal niets. Leuk voor uurtje maar dan houdt het wel op.

Re: Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 14:39
door JPAR
Ik heb de Bodyfit lijn en bevalt mij uitstekend. Qua zeem zou ik wel minimaal voor de bodyfit pro of hoger gaan.

Re: Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 15:18
door NoCompromise
ik heb de Sportsful Vuelta (Comfort Pro zeem) (49€)
Koste de volle 50€ en ondanks een zeer matig zadel (8€ van bij de Chinees (om eens een zadel te testen met opening)) (test is positief want eerste zadel waarbij ik nauwelijks last heb van slapend gevoel in het onderlichaam, maar na 2000km duidelijk dat het zadeltje op is (veel flex en de "draagpunten" steken er behoorlijk door nu)
Toch zonder veel probleem/pijn 6 uur op gereden in Frankrijk.
(wel geen duurdere broeken getest tot nu toe)

Re: Sportful bibshort

Geplaatst: 12 sep 2014 20:44
door pinaride
Ik heb ook enkele Grupetto bibshorts. Pasvorm is uitstekend, maar de zeem is net iets de dun voor de lange afstanden. Dan trek ik altijd de Castelli Free Aero Race aan, welke echt een perfecte zeem heeft. Maar goed, die is ook wat duurder. Voor ritten onder de 1,5 uur gaat het overigens prima.