Lekker Eten
- superrose
- Forum-lid
- Berichten: 3276
- Lid geworden op: 02 sep 2009 00:36
- Locatie: Amsterdam totdat ik terug de provincie in ga
- Contact
Soms als ik op de fiets zit, meestal eigenlijk, dan krijg ik trek in lekker eten en zit dan al trappend na te denken over een klim in Italie op een warme dag en dan achteraf rijd ik een dorpje in en ruik de pizza's al. Dan ga ik op het terrasje zitten en eet daar zo'n echte lekkere Italiaanse pizza. Daar denk ik aan als ik fiets.
Ik vind het lekker om pasta bolognese te eten als ik gefietst heb, maar couscous gaat er ook in, met worstjes van de grill, of gewone boterhammen met pindakaas.
Als ik daaraan denk op de fiets ben ik bereid om de snelste weg naar huis te nemen en lekker te gaan eten.
Wat is jullie lekkerste fietser maaltijd? Heb je een recept of restaurant waar ik zeker een keer langs moet rijden?
Ik vind het lekker om pasta bolognese te eten als ik gefietst heb, maar couscous gaat er ook in, met worstjes van de grill, of gewone boterhammen met pindakaas.
Als ik daaraan denk op de fiets ben ik bereid om de snelste weg naar huis te nemen en lekker te gaan eten.
Wat is jullie lekkerste fietser maaltijd? Heb je een recept of restaurant waar ik zeker een keer langs moet rijden?
Een paar uur op de fiets, het maakt alles zo simpel.
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
Na het fietsen:
Bijna altijd erg veel zin in pizza. Verder is lasagne een van m'n favorieten.
Tijdens het fietsen heb ik nog wel eens dat ik zin heb om als ik weer thuis ben 's avonds bier te gaan drinken.
Bijna altijd erg veel zin in pizza. Verder is lasagne een van m'n favorieten.
Tijdens het fietsen heb ik nog wel eens dat ik zin heb om als ik weer thuis ben 's avonds bier te gaan drinken.
Cervelo S3D - Canyon Aeroad CF SL - Cannondale Scalpel Si-3
-
- Forum-lid HC
- Berichten: 5231
- Lid geworden op: 09 jan 2007 23:05
Het steakhouse in Daun Duitsland moet je zeker een keer gaan eten!!!
De kok bakt daar de steaks op een houtvuur wat gestookt word met special hout (eiken geloof ik) met een knoflook marinade en een heerlijke knoflooksaus. Dit word geserveerd met de lekkerste aardappel gratin dat ik ooit gegeten heb!!
ALtijd als ik daar met nieuwe mensen heen ga heb ik t er al heel de dag over, en dan denkt iedereen dat ik overdrijf. Maar eenmaal daar geweest wil niemand meer wat anders
De kok bakt daar de steaks op een houtvuur wat gestookt word met special hout (eiken geloof ik) met een knoflook marinade en een heerlijke knoflooksaus. Dit word geserveerd met de lekkerste aardappel gratin dat ik ooit gegeten heb!!
ALtijd als ik daar met nieuwe mensen heen ga heb ik t er al heel de dag over, en dan denkt iedereen dat ik overdrijf. Maar eenmaal daar geweest wil niemand meer wat anders
Na het fietsen eet ik het liefst beschuiten met belegen kaas. Beetje rare gewoonte misschien, maar daar heb ik dan het meeste trek in. En in het algemeen, alles behalve zoete troep. Dus pizza, pasta etc. is ook welkom.
Het aller lekkerste pasta recept: mijn zelf gemaakte Lasagne.
Dat is echter geen kostje voor direct na het wielrennen. Dan eet ik meestal:
kaas tosti
pannekoeken (met ijs en/of hopjes stroop)
milk shake
boterhammen met oudekaas, kipfilet, hagelslag of gebakken eieren
ik rij er echter niet eerder voor naar huis. Ik rij nog liever een blokje om. Eerst lekker moe worden en dan pas eten.
Vanavond vissoep op het menu. Met turks brood. Ook lekker
Dat is echter geen kostje voor direct na het wielrennen. Dan eet ik meestal:
kaas tosti
pannekoeken (met ijs en/of hopjes stroop)
milk shake
boterhammen met oudekaas, kipfilet, hagelslag of gebakken eieren
ik rij er echter niet eerder voor naar huis. Ik rij nog liever een blokje om. Eerst lekker moe worden en dan pas eten.
Vanavond vissoep op het menu. Met turks brood. Ook lekker
Live fast; die young. mijn blog
-
- Forum-lid
- Berichten: 371
- Lid geworden op: 30 jun 2009 16:30
Een paar keer per jaar doe ik een rondje Berg en Dal van hieruit ong. 180 km dus eten onderweg is dan een pre.Als ik dan aanfiets ruik ik al bijna de Pannekoeken van Restaurant De Heksendans,hoe dichter ik bij berg en dal kom hoe meer ik begin te watertanden (lees kwijlen),maar normaal gesproken voor thuis na of voor een rit een groot bord pasta of Macaroni A La Johnny (recept zwaar geheim).Verder eet ik gewoon normaal hoor.:p
Wie nimmer dwaalt word nooit verstandig.
- superrose
- Forum-lid
- Berichten: 3276
- Lid geworden op: 02 sep 2009 00:36
- Locatie: Amsterdam totdat ik terug de provincie in ga
- Contact
Ja inderdaad dat recept wil ik hebben, enne japie over dat restaurant van jou hebben we het wel volgende week zondag, misschien leuk voor een volgende rit????
Het water loopt me in de mond!
Ik maak pastasaus altijd de dag ervoor klaar en dan kom ik thuis en maak het warm en dan mmmmmmmmm
Het water loopt me in de mond!
Ik maak pastasaus altijd de dag ervoor klaar en dan kom ik thuis en maak het warm en dan mmmmmmmmm
Een paar uur op de fiets, het maakt alles zo simpel.
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
website: http://stoerevrouwensporten.nl/
twitter: @wijsporten
-
- Forum-lid HC
- Berichten: 5231
- Lid geworden op: 09 jan 2007 23:05
Haha! Das prima, gaat helemaal goed komen!
-
- Forum-lid
- Berichten: 924
- Lid geworden op: 02 dec 2008 22:48
Gisteren heb ik traditionele Ragout Bolognese gemaakt. Vanzelfsprekend ook de past zelf gemaakt. Dat is een lekker fietsersmaaltje!!
Van een deel van de saus heb ik vulling gemaakt voor Ravioli. Deze vulling een beetje aangemaakt met Parmezaanse kaas. Met een speciale plank (vorige week gekocht in Italie) voor het maken van Rafioli, heb ik net een schaal vol Rafiolies gemaakt. Vanzelfsprekend ook de pasta hiervoor weer zelf gemaakt. De pasta is gemaakt van 50% bloem en 50% griesmeel (www.rieper.com). Is moeilijk in NL te krijgen maar......ook meegenomen uit Italië.
Wordt weer smullen!
Van een deel van de saus heb ik vulling gemaakt voor Ravioli. Deze vulling een beetje aangemaakt met Parmezaanse kaas. Met een speciale plank (vorige week gekocht in Italie) voor het maken van Rafioli, heb ik net een schaal vol Rafiolies gemaakt. Vanzelfsprekend ook de pasta hiervoor weer zelf gemaakt. De pasta is gemaakt van 50% bloem en 50% griesmeel (www.rieper.com). Is moeilijk in NL te krijgen maar......ook meegenomen uit Italië.
Wordt weer smullen!
-
- Forum-lid HC
- Berichten: 5231
- Lid geworden op: 09 jan 2007 23:05
En ik moet nu aan de bloemkool