Pagina 1 van 1

Sporza Bibshort

Geplaatst: 10 mar 2016 18:01
door ProTon
Is er hier iemand die deze bib heeft gekocht, zoja hoe bevalt hij?

Afbeelding

http://bioracer.myshopify.com/products/ ... fietsbroek

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 10 mar 2016 18:53
door Jweijters
Een bioracer broek, ik heb er een paar van, dan wel niet sporza, maar andere prints. Hele fijne broek, met een fijne zeem. Ik kan er uren mee fietsen zonder last te krijgen.

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 11 mar 2016 00:08
door bartg
Ik heb de Sporza versie, net als het Sporza shirt. Heel erg tevreden over, zowel qua comfort als pasvorm.

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 11 mar 2016 16:55
door ProTon
bartg schreef:Ik heb de Sporza versie, net als het Sporza shirt. Heel erg tevreden over, zowel qua comfort als pasvorm.
Klopt die heupmaatmeting, ik meet bij mij 92cm, dus dan zou ik een maat S moeten hebben, wat ik erg klein vind :shock:

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 18 mar 2016 13:35
door ProTon
Woensdag de BiB besteld (betaald via creditcard) en vandaag al de BiB ontvangen, zoals ik al hierboven zei kwa heupmeting niet gekozen voor een maar S maar toch een M besteld, daar heb ik juist aan gedaan, de M zit perfect

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 18 mar 2016 14:56
door rene
Jweijters schreef:Een bioracer broek, ik heb er een paar van, dan wel niet sporza, maar andere prints. Hele fijne broek, met een fijne zeem. Ik kan er uren mee fietsen zonder last te krijgen.
Waardeloze broek - ik heb er 2 van. Beide hebben de pasvorm van een jutte zak 6/10 ( overgang buik been ) en van beide zijn de naden aan de binnenkant van het been kapot. Dit was na slechts een wasbeurt of 8 tot 10 maximaal ( na elk ritje in de was ).

Gelukkig heb ik nog wat broeken van een ander merk - waarvan de oudste na een jaar of 8 nog geweldig is. Wel een beetje vaal aan het worden, maar de naden zijn nog top, evenals de zemen. ;)

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 18 mar 2016 15:15
door ProTon
Ik ga het nu zelf ondervinden, vind de pasvorm iig goed.

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 18 mar 2016 15:49
door amclassic-fan
Probleem met Bioracer broeken is al jaren dat ze best goed zitten als ze nieuw zijn, maar al snel minder elastisch lijken te worden. Zeem wordt bij mij ook altijd in rap tempo platter.

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 18 mar 2016 23:08
door marcelb
Ik heb verschillende Bioracer-bibs gehad (onder andere via de club) en ik kan er niet aan wennen. Ik vind de zemen niet prettig en de kwaliteit van de zemen en de rest van de bib is in mijn ogen ondermaats. Met andere bibs heb ik zelden problemen (Santini, Sportful en Assos).

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 01 mei 2016 21:09
door Andy Schleck
Ik heb ooit van de wielerclub een bioracer broek gehad en die zitten echt heerlijk, jammer dat er weinig "normale" bioracer broeken zijn. Lees: zwart-wit/ geheel zwart etc.

Re: Sporza Bibshort

Geplaatst: 02 mei 2016 16:50
door ProTon
Ik heb hem nu zelf een aantal keren aangehad (ritjes rond de 100km) en ben er ook wel tevreden over, de zeem is idd niet bepaald van een hoge kwaliteit, maar ik heb er verders geen last van, ben benieuwd hoe ik hem over een paar maanden nog vind ;-)