Pagina 1 van 1

Sensa Giulia G2

Geplaatst: 18 apr 2016 10:07
door cheaprider
Ben aan het oriƫnteren voor een nieuwe fiets. Ik heb de Sensa Giulia G2 Matt Custom op het oog. Met full Ultegra (mechanische) afmontage. Er is ook een upgrade pakket beschikbaar, genaamd Super Lite. Dit lijkt me een nog een nuttige uitbreiding. Vanwege de Supra Elite SL wielen en het betere stuur en zadelpen.

Ik wil de fiets gaan gebruiken voor clubwedstrijden, recreantenwedstrijden en trainingsritten. Daarnaast ook ritten tijdens vakanties in het buitenland, waarbij er wel geklommen moet worden.

Ik ben benieuwd of hetgeen ik voor ogen heb een goede keus is. Ik heb ook de Calabria gezien, maar vind die niet zo mooi als de giulia. En zo'n aero racer is eigenlijk alleen mooi met hele hoge velgen, maar ik ga liever voor iets lagers.

Re: Sensa Giulia G2

Geplaatst: 18 apr 2016 11:42
door nijkie
Prima fiets,ik zou zelf voor een handgemaakt setje wielen gaan naar eigen inzicht.
Zelf heb ik de pacenti 23 met hope naven 24-28 spaaks en 45mm fulltime Carbon wielen zie Sensa topic staan foto's met beide wielen.
Momenteel heb ik dat pakket er op omdat het 3t stealth pakket geen 44 stuur in voorraad had.
Persoonlijk vindt ik het geen fijn stuur.

Re: Sensa Giulia G2

Geplaatst: 25 apr 2016 20:02
door Herr Fonzie
Ben je toevallig bij CC5311 in Zaltbommel geweest? Ik zelf had deze fiets ook een tijdje op m'n lijstje staan, maar heb uiteindelijk voor de Apex Flare 1.0 gegaan. Qua specs en prijsklasse redelijk vergelijkbaar, maar qua uiterlijk wat robuuster. Fiets wordt volgende week geleverd, ben benieuwd :)

Re: Sensa Giulia G2

Geplaatst: 25 apr 2016 20:18
door havana
Supra wielen is geen echte upgrade. Als je laag wil, zijn er perfecte handgebouwde opties. Behalve de genoemde Pacenti's is ook Kinlin X279 een prima optie, als ook Ryde Pulse Sprint en H+ Archetype. Ook DT Swiss heeft prima lage, brede velgen.

Re: Sensa Giulia G2

Geplaatst: 25 apr 2016 21:00
door nijkie
Herr Fonzie schreef:Ben je toevallig bij CC5311 in Zaltbommel geweest? Ik zelf had deze fiets ook een tijdje op m'n lijstje staan, maar heb uiteindelijk voor de Apex Flare 1.0 gegaan. Qua specs en prijsklasse redelijk vergelijkbaar, maar qua uiterlijk wat robuuster. Fiets wordt volgende week geleverd, ben benieuwd :)
Ben ik geweest te veel bijleggen.
Ik weet niet of je fiets vergelijkbaar is qua specs en prijs.

Re: Sensa Giulia G2

Geplaatst: 18 mei 2016 10:25
door cheaprider
Inmiddels fiets besteld en ontvangen. Ik ben gegaan voor het superlite upgrade pakket:
Supra Elite SL wielen
3T ergonova stuur
3T stuurpen
3T zadelpen

Daarnaast 2 carbon bidonhouders en GP 4000 SII 23 mm bandjes. En een San Marco Regale zadel.

Inmiddels wat mee gereden en gekoerst bij de club en het is een wereld van verschil met m'n vorige fiets (alu Giant TCR 1).