Pagina 1 van 1

Ik weet het niet meer...

Geplaatst: 08 jun 2016 18:04
door owjeej
Hallo,

Ik ben mij aan het oriënteren op een (nieuwe) fietscomputer.
Ik heb nu een simpel bontrager 100 computertje, waarmee ik vooral kijk naar het gemiddelde, de afstand, de timer en de (top)snelheid.

Wat ik zoek is een computer die werkt met een hartslag/cadans/vermogen en compatible is met Strava. Ik wil geen uren besteden aan het leren kennen van een apparaat, vind het leuk als hij ook kan navigeren en wil er wel de grens mee over kunnen.

Ik kwam zelf it bij een Garmin EDGE 810, maar zie hier en daar wel kritische reviews waarin vooral het gebruiksgemak en betrouwbaarheid het moeten ontgelden...

De Mio 505 krijgt positieve reacties.

Ik raak al gauw het overzicht kwijt, zijn bovengenoemde inderdaad wat ik zoek, of is dit alweer veel te high-tech? Kan iemand hier een richting geven (bijv. een paar modellen om uit te kiezen?).

bedankt alvast!

Re: Ik weet het niet meer...

Geplaatst: 08 jun 2016 18:40
door havana
Ik wil niet lullig doen maar deze vraag komt een keer of 60x per week voorbij.

Re: Ik weet het niet meer...

Geplaatst: 08 jun 2016 19:08
door Douglas
Wat havana bedoelt te zeggen. Lees eerst de faq en daarna de topics over de diverse computers en kom je er dan niet uit stel dan een vraag.

Re: Ik weet het niet meer...

Geplaatst: 08 jun 2016 19:17
door plantagenet
Owjeej.....wat een vragen allemaal. Ik denk dat je gewoon de diverse modellen even naast elkaar moet zetten, en dan onderling de vergelijking maken...dan heb je overzicht ;) Van alles wat er te koop is, kun je hier op het forum én daarbuiten alle informatie vinden.

Re: Ik weet het niet meer...

Geplaatst: 08 jun 2016 19:19
door havana