Nu heb je waarschijnlijk sowieso weinig aansporing nodig om tijdens of na je fietsronde een stuk appeltaart te bestellen, maar we gooien er tijdens de Nationale Fiets en Eet Appeltaartdag toch nog even een leuk prijsje tegenaan.

Appeltaart en fietsen, het blijft een gouden combinatie. Zo goed, dat we besloten hebben er zelf maar een feestdag van te maken. 3 Juni is het zover, dan heb je dus nóg een reden om op te fiets te springen voor een mooie ronde en halverwege te stoppen voor een lekker appeltaartje. Aan het einde van je fietstocht mag ook, maar uit eigen onderzoek blijkt dat 70 procent van jullie hem toch het liefst halvewege eet. Net als bleek dat slechts 2 procent de taart met zijn handen eet (wat zijn jullie keurig) en koffie met zeer ruime afstand het liefst naast de taart gedronken wordt.

Terug naar de Nationale Fiets en Eet Appeltaartdag én die tas met leuke fietsaccessoires die je kunt winnen. Hoe vraag je? Simpel, door te fietsen, appeltaart te bestellen en daar een foto van te maken. Zet hem op Facebook, Instagram, Strava of Twitter en tag ons. That’s it!

Inspiratie nodig wáár je je zuurverdiende taartje gaat eten? We vroegen jullie je beste appeltaartstops in te sturen en die hebben wij dan weer in een handig overzicht gezet. Die interactieve kaart vind je HIER.

Veel fiets- en eetplezier!