Advertorial – Ben jij nog op zoek naar het ultieme kerstcadeau waar iedere fietsfan blij van wordt? Het Amerikaanse merk Lezyne produceert praktische fietsaccessoires en staat bekend om haar innovaties. Jaar in jaar uit produceert het merk opvallende nieuwe producten. Vooral op het gebied van LED, pompen en GPS zien we elk jaar nieuwe ontwikkelingen bij Lezyne. 

Het uitgebreide assortiment van Lezyne zit boordevol leuke fietscadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Neo Metallic-lijn met ‘oil-slick’ design? Of een achterlicht waarmee je altijd zichtbaar bent? Wij zetten de 10 beste, handigste en vooral ook stijlvolste cadeaus voor je op een rij.

1. Lezyne Classic Brass Bell

pastedGraphic_1.png

De Lezyne Classic Brass Bell is een compacte en klassieke bel opgebouwd uit moderne, hoogwaardige materialen. De bel zelf is gemaakt van hoogglanzend messing, gemonteerd op een bewerkte aluminium voet. De kleine koperen klepel zorgt voor een scherpe en indrukwekkend luide bel. Een eenvoudige O-ring bevestigt de bel netjes aan verschillende sturen en stuurpennen. Veilig en stijlvol!

Adviesprijs: €13,99

2. Lezyne Lite Drive 1000xl Neo Metallic
Wil jij niet alleen opvallen in het verkeer, maar ook bij je fietsvrienden? Dan is de Neo Metallic collectie wat voor jou. De schitterende nieuwe oil slick-geïnspireerde fietsaccessoires van Lezyne zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook bijzonder duurzaam. De opvallende Physical Vapour Deposition (PVD)-afwerking biedt een unieke metallic glans die jouw fietslook compleet maakt. Daarnaast zorgt het PVD-proces voor een uitzonderlijk harde, duurzame oppervlaktelaag die vrijwel immuun is voor corrosie. 

De Lezyne Lite Drive 1000XL is een krachtig, multifunctioneel voorlicht met een lichtopbrengst tot wel 1000 lumen. De machinaal bewerkte aluminium behuizing met speciale koelvinnen is lichtgewicht en super robuust. Het beschikt over acht lichtstanden, inclusief de opvallende 1000 lumen Daytime Flash-stand. Door de MOR-lens (Maximum Optical Reflection) wordt de lichtopbrengst geoptimaliseerd en gelijkmatig verspreid. De Lite Drive 1000XL gaat tot wel 87 uur. De LED kan veilig worden bevestigd aan sturen door middel van de meegeleverde rubberen strap. De Lite Drive 1000XL is ook te bedienen via de Lezyne Remote Switch (los verkrijgbaar).

Adviesprijs: €79,95

3. Lezyne CNC Tubeless Drive 

pastedGraphic_2.png

De Lezyne CNC Tubeless Drive is een innovatieve 3-in-1 handpomp, die speciaal is ontworpen voor mountainbikers die graag goed voorbereid op pad gaan. In deze stevige handpomp zit een tubeless reparatieset en CO2-pompkop met 20 gram patroon verstopt. Door het hoge pompvermogen (maximaal 30 PSI / 2 bar) en de lange slang kan je heel makkelijk een band oppompen. De pompkop is speciaal gemaakt voor het opblazen van tubeless banden. Geen zin om zelf te pompen? Gebruik dan gewoon de CO2-pomp! Als je onverhoopt een lekke band krijgt kan je het gat snel repareren met een van de vijf meegeleverde bandenplugs. Wil je zonder zorgen op pad met jouw tubeless setup? Neem dan de Lezyne CNC Tubeless Drive mee!

Adviesprijs: €79,95

4. Lezyne Sport Gravel Drive

pastedGraphic_3.png

Een vloerpomp speciaal voor gravelfietsen! De Lezyne Sport Gravel Drive is een hoogwaardige vloerpomp met een middelgrote cilinder, waarmee je makkelijk medium sized banden kan oppompen. De pompkop is speciaal ontwikkeld voor tubeless banden. De cilinder en zuiger van de Sport Gravel Drive is gemaakt van staal en is gemonteerd op een robuuste Composite Matrix voet. 

Opvallend bij dit design is het houten handvat, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook zorgt voor meer comfort. Dankzij de extra lange slang en het hoge pompvermogen (maximaal 100 PSI / 6,9 bar) kan je nog efficiënter banden oppompen. Door de grotere display kan je in een oogopslag de druk aflezen. Pompen in stijl, dat doe je met de Lezyne Sport Gravel Drive.

Adviesprijs: €59,95

5. Lezyne Super Pro GPS

pastedGraphic_4.png

De compleet opnieuw ontworpen Super Pro GPS-fietscomputer is een uitstekende keuze voor alle rijders die op zoek zijn naar een volledig, middelgroot apparaat. Nieuwe vormgeving geeft het apparaat een verbeterd uiterlijk en gevoel, en het kan horizontaal worden gedraaid voor diegenen die de voorkeur geven aan een landschapsoverzicht.

De Super Pro GPS is geschikt om te koppelen met Bluetooth en Ant+ en kan worden aangesloten op energiemeters, hartslagsensoren, snelheids- en / of cadanssensoren, slimme trainers en draadloze schakelgroepen (eTAP, Di2).

In combinatie met de Lezyne Ally-telefoonapp kunnen de volgende functies worden geactiveerd: volledige navigatiemogelijkheden, telefoonmeldingen, Lezyne Track (live volgen), Strava Live-segmenten, trainingsintegratie en instellingen van het apparaat.

De Super Pro GPS beschikt over een GPS / Glonass-chipset, naast een geïntegreerde barometer en accelerometer voor superieure gegevensregistratie en hoogtemetingen. Daarnaast biedt de fietscomputer tot wel 28 uur batterijduur. 

En heb je ook een ‘Smart Connect’ lamp? Dan kun je deze koppelen met de Super Pro GPS!

Adviesprijs: €149,95

6. Lezyne Stick Drive
Altijd een achterlicht bij je hebben! Met de Lezyne Stick Drive is dat een fluitje van een cent. De Stick Drive is een ongelooflijk dunne en lichtgewicht achterlicht, uitgerust met acht super heldere LEDs. Het minimalistische ontwerp is geoptimaliseerd voor veelzijdigheid en gebruiksgemak. Een eenvoudige o-ring bevestigt de lamp stevig aan de zadelpen. Door de innovatieve magnetische constructie haal je de lamp eenvoudig van de bevestiging af, zodat je hem snel en makkelijk kunt opladen. Daarnaast is de LED volledig waterbestendig. 

De Lezyne Stick Drive is uitgerust met een geïntegreerde USB-stick zodat je draadloos kan opladen, waarna je tot wel 23 uur licht hebt. De Wide Angle Optics lens biedt tot wel 270° zicht. De Stick Drive heeft een output van 30 lumen en heeft 6 lichtstanden, waaronder de zeer krachtige Daytime Flash stand. 

Met zijn smalle ontwerp en compacte bevestiging is de Stick Drive het perfecte achterlicht voor fietsers die altijd een LED bij zich willen hebben. Maar ook voor de aerodynamica fans die door de wind willen snijden en goed zichtbaar willen zijn in het verkeer. 

Adviesprijs: €29,95

pastedGraphic_5.png

7. Lezyne Pocket Drive Pro Neo Metallic
De Lezyne Pocket Drive Pro Neo Metallic is een verbazingwekkend compacte en lichtgewicht fietshandpomp met veel pompefficiëntie. Een mooi detail is het handvat in levendige Neo Metallic kleuren. Het is gemaakt van duurzaam CNC gefreesd aluminium en heeft een handgreep met een gekartelde afwerking voor extra grip tijdens het pompen. Met zijn overlappende handgreep en geïntegreerde ABS Flex Hose biedt de Pocket Drive Pro ongeëvenaarde prestaties voor zijn grootte. De slang bevat ook een geïntegreerde ventielkerntool. De pomp is geschikt Presta en Schrader ventielen. Daarnaast zijn alle onderdelen te vervangen voor langdurig gebruik op hoog niveau. De Lezyne Pocket Drive Pro Neo Metallic/Black wordt geleverd met een elegant bewerkte aluminium framebevestiging.

Adviesprijs: €44,95

8. Lezyne Multi Tool V Pro 11

pastedGraphic_6.png

De Lezyne Multi Tool V Pro 11 biedt alles wat de moderne fietser zich kan wensen: 6 verschillende imbussleutels, 3 maten Torx-bitjes en een kruiskopschroevendraaier. Alles wat je nodig hebt om onderweg je fiets te repareren of af te stellen. De zwarte coating zorgt ervoor dat de multitool niet zal roesten en dat de multitool goed in de hand ligt. De Lezyne Multi Tool V Pro 11 is door Lezyne zelf ontworpen en geproduceerd – je bent dus verzekerd van de beste kwaliteit. 

Adviesprijs: €29,95

9. Lezyne Sendit Caddy Loaded

pastedGraphic_7.png

Zelfs op de ruigste trails blijven je tools veilig op de juiste plek zitten. Perfect voor het opbergen van bandenreparatie gereedschap en binnenbanden. De strap is gemaakt van duurzaam polyester, neopreen en rubberen elastieken voor extra grip. De riem kan maximaal één 25g CO2-patroon en een 29-inch mountainbike band bevatten, plus een klein multitool en bandenlichters. Bevestig deze lichtgewicht en veelzijdige strap snel en veilig op het frame of de zadelpen. In de ‘loaded’ versie zijn de tools inbegrepen en ben je in één keer helemaal compleet. 

Adviesprijs: €49,95

10. Lezyne CNC Cage Al Neo Metallic

pastedGraphic_8.png

De Lezyne CNC Cage Neo Metallic is volledig opgebouwd uit geëxtrudeerd aluminium. CNC gefreesd en met hitte behandeld voor een sterk, lichtgewicht ontwerp. Door de stevige ribben en top blijven een breed scala aan bidontypes en -maten altijd goed zitten. Het pakken en terugplaatsen van de bidon gaat gemakkelijk door het eenvoudige ontwerp.

Adviesprijs: €34,95