Volgende week vrijdag opent de grootste fietsbeurs van de Benelux de deuren. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 oktober zijn de nieuwste fietsen en accessoires te zien op  Bike MOTION Benelux  in de Jaarbeurs Utrecht. Ook Fiets is prominent op de beurs aanwezig.

Tijdens de Bike MOTION worden onder meer de Fiets BikeMOTION awards uitgereikt voor zowel de racefiets, de mountainbike en het product van het jaar. Technisch redacteur Wouter Lazet is het afgelopen jaar druk geweest met het schrijven en updaten van de Fiets Onderhoudsgids. Als specialist geeft hij tijdens de BikeMOTION een aantal workshops fietsonderhoud.

Voor het verbeteren van je fietshouding zijn op de BikeMOTION enkele bikefitters aanwezig. Ook kan je op de beurs terecht voor  advies over training, voeding en bergop fietsen.

Wil je een keer op de foto met een rondemiss? Kom dan naar de stand van Fiets. Wij maken dan een foto en plaatsen die op onze Facebook pagina. Als je de foto een like geeft, dan sturen wij de foto naar je op. Op de BikeMOTION geven we in samenwerking met Cycletours ook een reis naar de Marmotte weg. Om je op weg te helpen. Weet jij welke bergen er allemaal in deze cyclo moeten worden bedwongen?

Op het buitenterrein ligt een MTB testparcours en een Pump Track. Je kunt hier de nieuwste MTB’s testen en clinics volgen om je MTB-techniek aan te scherpen.