Op 2 juli is het weer zover: dan gaat de Tour de France van start. In het Handboek Tour de France van Thomas Olsthoorn en Michael Boogerd wordt er vooruitgeblikt op de 103e editie van La Grande Boucle. Op maandag 20 juni zullen zij samen met wielerschrijfster Lidewey van Noord in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam vooruitblikken op de Tour 2016 en terugkijken op de rijke historie van het grootste wielerevenement ter wereld.

Handboek Tour de France 2016

In het Handboek Tour de France 2016 staan alle routes, profielen, statistiekjes en interessante feitjes die je nodig hebt om op-en-top voorbereid te zijn voor de Tour. Michael Boogerd staat garant voor smakelijke anekdotes, analyses en verhalen.

Wij hebben een leuke actie! Onlangs mochten we op Facebook drie exemplaren van het Handboek Tour de France 2016 weggeven. Daar werd massaal op gereageerd, dus hebben we voor de niet-winnaars korting geregeld op de avond in Pakhuis de Zwijger. Voor €5 euro kun je maandagavond aanwezig zijn. Geïnteresseerd? Klik dan nu op deze link en kies voor Procycling.