Het is nat, natter, natst en de dagen zijn flink korter. Voor ‘ons fietsers’ is het dan best een uitdaging om je kilometers te maken. Daarom geven we in aflevering 58 van Fiets de Podcast onze tips en een portie motivatie om te blijven fietsen, ook als het prutweer is!

Natuurlijk komt ook het laatste fietsnieuws aan bod. Spoiler alert: betaalbare custom fietsen en de banaan is terug van weggeweest. We helpen je met fiets-cadeautips voor Black Friday en de feestdagen. En zoals jullie gewend zijn: de events waar je aan de start wil staan. Aan tafel zitten hoofdredacteur Edwin Haan, redacteur Michael Kerkhof en Herman van Tilburg. Veel luisterplezier!

Luister via je favo podcast app (iTunes hier & Spotify hier) of via de widget

https://omny.fm/shows/juke-podcasts/58-waarom-je-juist-moet-blijven-fietsen-ook-als-he

176 pagina’s leesplezier

Bestel de nieuwe editie van Fiets Magazine. En het mooie nieuws is: je krijgt er de speciale Training & Voedingsgids 2024 bij! Dit staat er allemaal in beide nummers.

Stuur je vragen!

Stuur je vragen naar podcast@fiets.nl, want met alle liefde beantwoorden we die in de volgende aflevering. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter.

Fiets de Podcast sportvoeding pakket

Een bomvol pakket met onder meer: 1kg isotonic sportdrink, endurance bars, bidon, gels en electrolyte shots. Normaal kost dit pakket € 61,05, maar met de kortingscode: podcast betaal je slechts € 35. BYE! Nutrition staat voor hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Voor info en aankoop ga ja naar BYE! Nutrition

Doe mee aan een fietsevenement!

Wist je dat we op fiets.nl verschillende overzichten hebben met events.

Alle cyclo’s vind je op deze pagina

De toertochten staan hier

Train met JOIN!

Fiets heeft samen met JOIN een leuke aanbieding voor jou. Ontvang 2 maanden gratis bij een JOIN-abonnement. Scan de QR-code en begin met trainen! Luister ook Fiets de Podcast #41 met Jim van den Berg van JOIN, Straks vlammen met de juiste trainingsaanpak!